Skip to main content
asigurari

Asigurări

Ești mai liniștit când vii să vorbim 1:1 despre cum poți proteja viitorul celor dragi. Alege asigurările de viață, de locuință, călătorie sau protecție și economisire de la Raiffeisen Bank și personalizează-ți planul financiar așa cum îți dorești.

Beneficii

Siguranță financiară

La Raiffeisen, ne pasă de siguranța ta și a familiei tale. De aceea, îți oferim posibilitatea de a alege o asigurare de viață facultativă pentru a completa împrumutul sau contul curent. Această asigurare oferă un suport financiar considerabil atât ție, cât și familiei tale în situații neprevăzute. Astfel, poți fi liniștit, știind că ai un plan de rezervă și că iei măsuri pentru a asigura stabilitatea financiară a celor dragi în orice situație.

Confort la plata primelor

Te bucuri de mai mult timp liber pentru tine și pasiunile tale, uiți de stres și termene de plată. Plata primelor de asigurare se va face automat, din contul tău curent, fără niciun cost suplimentar.

Soluții simple pentru nevoi complexe

Îți oferim o modalitate ușoară de a îți asigura viața și bunurile. Nu este necesar un examen medical sau o inspecție de risc pentru a încheia o poliță de asigurare de viață sau de imobil. Tot ce ai nevoie este o declarație pe propria răspundere.

Sprijin în caz de daune

Raiffeisen și partenerii săi asiguratori te înțeleg și îți vin în ajutor în situația nefericită a unei daune. Suntem alături de tine pentru a te ghida rapid și eficient prin procesul de deschidere a dosarului de daună și de obținere a despăgubirii. Uniqa, prin Consultantul său digital, te poate ajuta și poți anunța daunele în orice moment, de oriunde, utilizând orice dispozitiv, accesând https://www.uniqa.ro/ana-consultantul-tau-digital

Tot ce vrei să știi despre asigurări:

Asigurări online

Bonus Protect

Știm că viața are momente pline de provocări și evenimente neprevăzute, dar nu trebuie să-ți pierzi echilibrul. Așadar, te încurajăm să descoperi Bonus Protect - asigurarea de accident care te însoțește în orice situație neașteptată. 

Vitality Protect

Protejează-ți sănătatea în cazul unei afecțiuni grave. Sănătatea e fragilă, dar tocmai de aceea e atât de prețioasă. Ai încredere să depășești cele mai dificile momente cu Vitality Protect!

Confort Med

Protejează-ți sănătatea în cazul unei spitalizări. Spitalizarea poate fi o povară, mai ales dacă implică și costuri medicale neașteptate. Concentrează-te pe recuperare cu Confort Med, asigurarea care te ajuta în caz de spitalizare și intervenții chirurgicale.

Explore the World

Viața poate fi o călătorie minunata. O călătorie care devine mult mai relaxată atunci când ai siguranța că ești protejat! Asigurarea de călătorie Explore the World acoperă evenimentele neașteptate care ar putea apărea în timpul excursiei.

Asigurări facultative de locuință

Pentru a te bucura în permanență de confortul căminului tău, este esențial să îl protejezi de evenimente neprevăzute. Asigurarea facultativă a locuinței ipotecată în favoarea Raiffeisen Bank acoperă pierderile materiale datorate unor evenimente majore care generează daune semnificative, inclusiv totale, asupra locuinței tale.

Asigurări auto

E ușor să te bucuri de fiecare moment petrecut în mașina ta, știind că noi suntem aici pentru a te susține la fiecare pas. Alege cea mai avantajoasă ofertă pentru poliță de asigurare CASCO sau RCA prin serviciile de consultanță oferite de Raiffeisen Insurance Broker!

Asigurări de călătorie

Ai card de cumpărături Mastercard Standard, Vodafone, Gold, World sau World Elite? Asigurarea de călătorie de la Raiffeisen Bank acoperă riscurile specifice unei călătorii, la doar 50 lei/an pentru cardul de cumpărături Standard și este gratuită pentru cardurile de cumpărături Gold, World și/sau World Elite.

Asigurări private de sănătate

În momente dificile, când sănătatea ne este afectată, grija noastră ar trebui să fie legată de alegerea unui furnizor medical de calitate și nu de costuri. Raiffeisen Insurance Broker îți propune soluții prin care să controlezi aceste costuri, cât timp încă ești sănătos.

Asigurări de viață în caz de accident

Vrei să fii întotdeauna pregătit în fata situațiilor neprevăzute? Dacă ai un cont curent în Lei sau în Euro la Raiffeisen Bank, acest produs te protejează, oriunde în lume.

Asigurări de viață cu componentă de economisire garantată

Atunci când îți dorești protecție sau economii pentru viitor, asigurarea de viață cu economisire garantată este planul de rezervă ideal, la care poți recurge în cazul unui eveniment major nedorit.

Asigurări de viață atașate creditelor

În funcție de tipul creditului Raiffeisen Bank pe care îl alegi,  te poți bucura de o protecție financiară în cazul apariției unor evenimente neprevăzute. Acestea pot include decesul cauzat de un accident sau îmbolnăvirea, spitalizarea ca urmare a unui accident, șomajul sau invaliditatea totală permanentă cauzată de un accident.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Confort la plata primelor de asigurare

Uiți de stres, termene de plată și drumuri la bancă. Dacă deții un cont deschis la Raiffeisen Bank, plata primelor de asigurare se va face automat, din contul curent în Lei/ Euro, fără alte formalități.

Consiliere personalizată

Specialiștii Raiffeisen Bank îți oferă consultanță cu privire la riscurile acoperite de asigurări, pentru ca tu să iei decizia cea mai bună.