Skip to main content

Actualizarea datelor

Actualizarea datelor de identificare ale clientilor Raiffeisen Bank este impusa de reglementarile legale in vigoare.


De ce e importanta

Actualizarea datelor personale reprezinta o procedura obligatorie prevazuta de lege. Aceasta cerinta este reglementata prin Legea Nr. 129/2019 si prin Regulamentul Nr. 2/2019 impotriva spalarii banilor si a finantarii terorismului,  si astfel ne revine obligatia de a actualiza datele de identificare ale clientilor.

Cum iti poti actualiza datele

Pentru ca vrem sa fie totul cat mai usor pentru tine, ne-am asigurat ca ai la indemana cele mai comode solutii. Tu doar o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Poti actualiza datele personale in cea mai apropiata agentie sau prin aplicatia Smart Mobile.

Poate ca ai schimbat adresa de corespondenta, job-ul sau pur si simplu ai alta functie in cadrul aceluiasi loc de munca. 

Daca nu ti-ai schimbat actul de identitate prezentat la ultima inregistrare a datelor personale, iti poti actualiza cu usurinta aceste date direct din aplicatia ta Smart Mobile. Fara apeluri telefonice, fara sa vii la banca! Foloseste cu incredere beneficiul acesta atunci cand datele tale personale se modifica. 

De asemenea, obligatia legala inseamna ca este necesara o confirmare periodica in legatura cu datele personale declarate. In situatia in care nu ti-ai actualizat datele de identificare, pentru a evita blocarea temporara a accesului la conturile personale sau ale companiei pe care o reprezinti, te invitam sa alegi varianta care ti se potriveste si sa te asiguri ca datele personale sunt transmise in termenul prevazut de lege de la ultima actualizare. 

Iti multumim pentru eforturile depuse in scopul actualizarii datelor de identificare.

Poti gasi cea mai apropiata agentie Raiffeisen Bank accesand link-ul:
https://www.raiffeisen.ro/retea/

Regulamentul BNR Nr. 9 din 3 iulie 2008