Skip to main content

Cont de economii Super Acces Plus

Ești mai liniștit când ai o rezervă de bani pentru cheltuieli neașteptate sau pentru evenimente speciale și vacanțe. Cu Super Acces Plus este atât de ușor să economisești! Varianta flexibilă a unui depozit bancar, acesta are avantajul unei dobânzi comparabile cu cea a unui depozit la termen și flexibilitatea unui cont curent pentru depuneri și retrageri.

Pune-ți banii la treabă cu un cont de economii eficient!

Contul de economii te ajută să începi un plan de economisire fără efort, nefiind condiționat de termene, iar banii puși deoparte îți vor aduce atât sentimentul de siguranță cât și un ban în plus.

Cont de economii direct din aplicație

Ești client Raiffeisen?

Poți deschide imediat contul de economii Super Access Plus direct din aplicația Smart Mobile. Poți face același lucru și din Raiffeisen Online, aplicația de desktop.

Nu ești client Raiffeisen Bank?

Se rezolvă. Tot ce ai de făcut e:
1. Descarci aplicația Smart Mobile din App Store sau Google Play.
2. În 5 pasi simpli și aproximativ 10-20 de minute devii clientul nostru, ai un cont curent.
3. Deschizi imediat un cont de economii Super Acces Plus.

Cardul de debit atașat contului curent îți va fi trimis acasă în cel mai scurt timp posibil. Mai multe detalii aici.

Tot ce vrei să știi despre contul de economii Super Acces Plus:

Descriere

Monedă: Lei, Eur, Usd

Suma minimă de deschidere: 1 Leu, 1 Eur, 1 Usd

Perioadă de constituire: nelimitată.
Rata dobânzii: variabilă, diferențiată pe transe valorice.
Dobândă se calculează zilnic și se capitalizează lunar în acest cont de economii.

Acces permanent

Dacă vrei să ai acces permanent (24/7) la conturile tale și să scapi de grija banilor cash, dacă nu ai încă un card de debit atașat contului tău curent, poți opta pentru emiterea cardului de debit instant, în agenție, și-l vei putea utiliza imediat oriunde, atât la bancomat cât și pentru plăți în mediul online sau la comercianți, în deplină siguranță;

Iar dacă vrei să vizualizezi portofoliul tău de produse și să ai la îndemână cele mai importante operațiuni bancare, ușor și rapid, oricând și de oriunde te afli, poți opta pentru serviciul Raiffeisen Smart Mobile. Te bucuri de confort, siguranță și de zero comisioane, conform condițiilor de pachet;

Costuri complete

Dobânzi, taxe, comisioane

Contul de economii Super Acces Plus

Cont de economiiRata de dobanda pentru Lei *
(pe an)
<=50,0003.00%
50,001 - 250,0003.50%
>250,0004.00%
Rata de dobanda pentru EUR/USD *
(pe an)
Indiferent de sold0.50%
Comision lunar de administrare0 Lei - pentru contul de economii in Lei
0 EUR/USD - pentru contul de economii in EUR/USD
Comisionul standard pentru retragerea de numerar prin intermediul cardului de debit, in functie de costurile/beneficiile pachetului de cont curent detinut de Client.1% minimum 10 Lei
1.5% minimum 1 EUR/USD
* Rata dobanzii este fluctuanta si este diferentiata pe transe valorice. Pentru suma depusa in contul de economii Super Acces Plus nu se aplica o rata unica a dobanzii, ci rate diferentiate, pentru fiecare fractiune din suma depusa care se incadreaza intr-o transa valorica, aplicandu-se rata dobanzii aferenta respectivei transe valorice.
Dobanda se calculeaza zilnic pentru suma existenta in cont la finalul zilei si se adauga lunar la soldul contului de economii Super Acces Plus, in ultima zi a fiecarei luni.
Valoarea dobanzii zilnice se calculeaza prin trunchere la 2 zecimale.
Pentru sumele nou incasate primesti dobanda chiar din ziua tranzactiei.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Pachete de cont curent fără concurent

Ai ZERO costuri la contul curent ZERO Simplu, fără condiție de încasare venit. Doar cu o plată lunară cu cardul sau telefonul ai ZERO lei taxa lunară de administrare.

Îți administrezi ușor banii oricând, la orice oră

Prin mobile sau internet banking ai acces non-stop, securizat, la contul tău de economii Super Acces Plus. Toate transferurile de sume se fac în timp real, iar soldul contului este actualizat permanent.

Ai siguranța economiilor tale

Raiffeisen Bank participă la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB).

Avantajele tale

Acces nelimitat la economiile tale

Poți alimenta și transfera bani oricând, fără condiții impuse pentru o limita de sumă. Dacă deti un card, emis de Raiffeisen Bank Romania, poți depune sume de bani direct în contul de economii la terminalele multifuncționalele (MFM) ale Băncii.

Extra confort

Poți economisi regulat prin setarea unui transfer lunar automat din contul tău curent sau din contul de salariu în contul de economii, prin serviciul FixPay.

Costuri diminuate

Comision de administrare zero pentru contul de economii în lei. Ai 0% comision la deschiderea și închiderea contului și beneficiezi de serviciul de transferuri automate FixPay în mod gratuit.

Întrebări frecvente

Poți oricând să transferi bani din contul tău curent în contul de economii Super Acces Plus prin serviciile de internet banking-Raiffeisen Online și mobile banking-Raiffeisen Smart Mobile, în timp real.

Poți alege să setezi transferuri automate gratuite din contul tău de salariu către contul de economii Super Acces Plus, prin serviciul FixPay.

Dacă deții un card, emis de Raiffeisen Bank România, poți depune sume de bani direct în contul de economii, la terminalele multifuncționalele (MFM) ale Băncii.

Prin serviciile de internet banking Raiffesen Online si mobile banking Raiffeisen Smart Mobile poti sa transferi bani din contul de economii Super Acces Plus in contul curent, oricand, in timp real.

Daca vrei sa ai acces permanent (24/7) la conturile tale si sa scapi de grija banilor cash, daca nu ai inca un card de debit atasat contului tau curent, poti opta pentru emiterea cardului de debit instant, in agentie, si-l vei putea utiliza imediat oriunde, atat la bancomat cat si pentru plati in mediul online sau la comercianti, in deplina siguranta.

Rata dobanzii este fluctuanta si este diferentiata pe transe valorice. Pentru suma depusa in contul de economii Super Acces Plus nu se aplica o rata unica a dobanzii, ci rate diferentiate, pentru fiecare fractiune din suma depusa care se incadreaza intr-o transa valorica, aplicandu-se rata dobanzii aferenta respectivei transe valorice. 
Dobanda se calculeaza zilnic pentru suma existenta in cont la finalul zilei si se adauga lunar la soldul contului tau de economii Super Acces Plus, in ultima zi a fiecarei luni. Pentru sumele nou depuse primesti dobanda chiar din ziua depunerii.

Plata dobanzii in contul tau se face dupa retinerea impozitului de 10% pe venitul din dobanzi, conform prevederilor legale in vigoare.

Raiffeisen Bank este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Disponibilitatile din contul de economii Super Acces Plus sunt garantate in Romania prin Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar in limitele si cu exceptiile prevazute in legea nr. 311/2015.