Skip to main content

FLEXICREDIT

Flexicredit pe loc, online sau în agenție

Când planurile tale nu suportă amânare, vino la Raiffeisen să le pui în aplicare! Ai credit de nevoi personale Flexicredit pe loc, în orice agenție sau direct din aplicația ta Smart Mobile de pe telefon. 

Nu ești client Raiffeisen Bank? Apasă pe butonul “Aplică acum” de mai jos și te sunăm noi! 

Tot ce vrei să știi despre Flexicredit:

Credit de nevoi personale fără ipotecă

Valoare credit: intre 500 și 20.000 Euro (echivalentul în Lei).
Moneda: Lei.
Termen de rambursare: între 18 luni și 5 ani.
Garanții: nu sunt necesare.
Asigurare de viață opțională.

Informațiile prezentate sunt pur orientative și nu antrenează banca în angajamente contractuale. Pe baza informațiilor furnizate, îți putem prezenta și suma maximă ce ți-ar putea fi oferită.

Ești client Raiffeisen Bank?

Intră în aplicația Smart Mobile, accesează bannerul Flexicredit și poți lua creditul 100% online în mai puțin de 10 minute.
Sau lasă-ne datele online iar noi te sunăm în cel mai scurt timp posibil pentru un calcul personalizat de credit. Sau dacă este mai simplu pentru tine, vino cu actul de identitate direct în agenția Raiffeisen Bank preferată și aplică pe loc.

Nu ești client Raiffeisen Bank?

Se rezolvă. Tot ce ai de făcut este:

1. Descarci aplicația Smart Mobile din App Store sau Google Play.
2. În 5 pași simpli și aproximativ 10-20 de minute devii clientul nostru, ai un cont curent.
3. Poți lua creditul 100% online, în mai puțin de 10 minute, direct din aplicația Smart Mobile.


Cardul de debit atașat contului curent îți va fi trimis acasă în cel mai scurt timp posibil. Mai multe detalii aici.  

Criterii minime de eligibilitate

Vârstă între 21 și 65 de ani (la terminarea creditului).
Venit net minimum 370 Euro (echivalent în Lei)
Vechime la locul de muncă actual de minimum 3 luni.
Fără credite executate sau rambursate cu întârzieri mari și repetate.
Îndeplinirea tuturor criteriilor menționate nu conferă clientului dreptul implicit la acordarea creditului.
Banca își rezervă dreptul de a respinge cererea de credit fără a prezenta detaliat motivele.

Documente necesare

Ai nevoie doar de actul tău de identitate și să semnezi acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF.
Pot exista situații în care se solicită documente de venit pentru acordarea creditului.
Banca are dreptul de a solicita documente justificative ale venitului, pentru îndeplinirea cerințelor de prudențialitate specifice activității bancare.
Varianta de creditare oferita de Raiffeisen Bank SA este orientativă și nu constituie oferta ferma de creditare, Raiffeisen Bank SA poate să nu aprobe creditul și să nu acorde creditul solicitat.

Costuri complete

Dobânzi, taxe, comisioane

Creditul de nevoi personale fără ipotecă, Flexicredit

Categorii costuriFlexicredit Standard
Dobanda fixa (Lei)Rata dobanda*:de la 9% la 16.50%
DAE**de la 9.59% la 19.53%
Taxe si comisioaneComision analiza200 Lei
Comision lunar de administrare5 Lei
Comision rambursare anticipatacredit cu dobanda fixa:
- 0,5% in ultimul an de contract
- 1% inainte de ultimul an de contract
* Rata de dobânda fixa este cuprinsă între 9% si 16.50% /an, calculata conform reglementarilor implementate de banca si personalizata in functie de reducerea pentru asigurarea optionala de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., de 2% si este calculata in functie de mai multe componente ca: profilul clientului conform reglementarilor implementate de banca, suma, perioada creditului, etc.
** Valoarea DAE calculata luand in considerare suma maxima ce se poate acorda si perioada maxima permisa pe produs (5 ani) si costul asigurarii de viata, finantate de banca, prima unica, calculata astfel : valoarea creditului x 0.115% x perioada de creditare.
1. Perioada maxima: 5 ani
Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 3.450 Lei), acordat pe o perioada de 5 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 9%,comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 1042,92 Lei, DAE 13,25% si valoarea totala platibila 62.575,07 Lei.
 
2. Perioada minima: 18 luni
Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 9%,comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2.984,88 Lei, DAE 13.23% si valoarea totala platibila 53.727,90 Lei.

Exemple de calcul

Perioada maxima: 5 ani

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei  (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 3.450 Lei), acordat pe o perioada de 5 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 9%,comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 1042,92 Lei, DAE 13,25% si valoarea totala platibila 62.575,07 Lei.

Perioada minima: 18 luni

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca, de 50.000 Lei  (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 9%,comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2.984,88 Lei, DAE 13.23% si valoarea totala platibila 53.727,90 Lei.

Rata de dobândă fixă este cuprinsă între 9% si 16.50% /an, calculată conform reglementarilor implementate de bancă si personalizată in functie de reducerea pentru asigurarea optională de viată si somaj intermediată de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., de 2%, si este calculată in functie de mai multe componente ca: profilul clientului conform reglementarilor implementate de bancă, suma, perioada creditului, etc.).

Valoarea minimă DAE este de 9.59% iar valoarea maximă DAE este de 39.98%.

Aplică acum

Dureaza doar 1 minut sa completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Avantajele tale

Banii în cont în 10 minute

Aplică de oriunde, direct de pe telefon, din aplicația Smart Mobile și poți avea banii în cont în 10 minute, ca să fii pe fază pentru cele mai bune oferte.

Protecție financiara

Alege în orice agenție oferta specială cu asigurare facultativă de viață și șomaj și ai dublu avantaj: ești protejat în situații dificile și ai reducere 2% față de dobânda standard. Vezi care sunt toate detaliile despre asigurările de viață atașate creditelor aici.

Ușor și rapid de obținut

Dacă ești clientul nostru, poți lua Flexicredit în 10 minute, de pe telefon, din aplicația Smart Mobile. Dacă nu ești încă client Raiffeisen, te invităm în orice agenție Raiffeisen să vorbești 1:1 cu un consultant despre cum îți poți pune planurile în aplicare!

3 luni pauză la plata ratelor

Suntem aici pentru tine la fiecare pas! Începând cu a șaptea lună de rambursare, poți beneficia la cerere de 3 luni pauză la plata ratelor, dacă ai nevoie.

Smart Mobile

Flexicredit online în 10 minute. Dacă ești client Raiffeisen, poți lua creditul 100% online prin aplicația ta Smart Mobile și ai banii în cont în 10 minute!

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Rata lunară fixă

Îți planifici ușor plata ratelor, fiind o sumă fixă lună de lună.

Flexibilitate la scadența de plată

Poți alege sau schimba data de plată a ratei lunare la cerere, în mod gratuit, în funcție de data la care încasezi veniturile.

Plătești ratele online

Poți achita fiecare rată direct prin aplicațiile de mobile banking sau din internet banking, fără să mai mergi la bancă.

Avantaje la pachetul de cont curent

 Ai grijă de banii tăi mai simplu, mai eficient și cu ZERO costuri. Rata este retrasă automat din contul curent unde încasezi veniturile, fără niciun drum la bancă. În plus, poți utiliza creditul plătind cu cardul de debit sau prin transferuri electronice, cu ZERO comisioane.

Întrebari frecvente

Dacă ești client Raiffeisen Bank, poți obține online preaprobarea creditului tău. Dacă nu ești client Raiffeisen Bank, îți lași datele și te sunăm noi în cel mai scurt timp posibil.

Poti sa apelezi la facilitatea de amanare la plata a maximum 3 rate pentru a evita asemenea situatii. Aceasta facilitate se poate accesa din luna a 7-a de creditare.

In cazul in care intampini dificultati la plata ratelor din cauza necorelarii acesteia cu data de incasare a salariului, este bine de stiut ca poti sa modifici aceasta data in mod gratuit. Tot ce ai de facut este doar sa depui o cerere in acest sens.