Skip to main content

Credit de refinanțare fără ipotecă

E timpul să îți aduni toate creditele într-unul singur, mult mai avantajos: creditul de refinanțare de la Raiffeisen Bank. Te poti bucura de stabilitate cu o singură rată lunară fixă, mai mică și dobânda redusă.

Aplică acum

Dureaza doar 1 minut sa completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Când viața îți aduce credit după credit, alege Flexicredit Refinanțare!

Uită de grija mai multor rate și începe să economisești și timp, și bani! Adu-ți creditele de la alte bănci la Raiffeisen și bucură-te de stabilitate cu o singură rată lunară fixă, mai mică și dobândă redusă.

 

Durează doar 1 minut să ne lași datele tale online, iar noi te vom suna în cel mai scurt timp pentru un calcul personalizat de credit.

Dacă e mai simplu pentru tine, vino cu actul de identitate direct în agenția Raiffeisen Bank preferată și aplică pe loc.

Criterii minime de eligibilitate

Vârstă între 21 și 65 de ani (la terminarea creditului).

Venit net minimum 370 Euro (echivalent în Lei)

Vechime la locul de muncă actual de minimum 3 luni.

Fără credite executate sau rambursate cu întârzieri mari și repetate.

Refinantarea cel puțîn a unui credit de la alta bancă.Îndeplinirea tuturor criteriilor menționate nu conferă clientului dreptul implicit la acordarea creditului.

Banca își rezervă dreptul de a respinge cererea de credit fără a prezenta detaliat motivele.

Documente necesare

Vino în orice agenție cu actul tău de identitate și al soțului/ soției (daca este cazul) și semnezi acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF, acord ce înlocuiește adeverință de venit.

În anumite situații putem solicita documente suplimentare.

Banca are dreptul de a solicita documente justificative ale venitului, pentru îndeplinirea cerințelor de prudentialitate specifice activității bancare.

Varianta de creditare oferită de Raiffeisen Bank SĂ este orientativă și nu constituie oferta fermă de creditare, Raiffeisen Bank SĂ poate să nu aprobe creditul și să nu acorde creditul solicitat.

Tot ce vrei să știi despre Flexicredit Refinanțare:

Descriere

Tipul creditului: credit de refinanțare, fără ipotecă pe maximum 10 ani, cu posibilitatea obținerii unei sume suplimentare pe maximum 5 ani.
Valuta: Lei.
Valoare credit: între 500 și 30.000 de Euro (echivalentul în Lei).
Perioada: între 18 luni și 10 ani.
Perioada minimă: 18 luni.
Perioada maximă:
- 10 ani pentru creditele refinantate acordate înainte de data de 08.07.2020.
- 5 ani pentru creditele refinantate acordate după data de 08.07.2020.

 

Costuri complete

Dobânzi și comisioane

Credit de refinatare fără ipotecă Flexicredit Refinanțare

Categorii costuriFlexicredit Refinantare
Dobanda fixa (Lei)Rata dobanda*:de la 5.75% la 15.25%
DAEde la 8.13% la 35.50%
Taxe si comisioaneComision analiza200 Lei
Comision lunar de administrare5 Lei
Comision rambursare anticipatacredit cu dobanda fixa:
- 0,5% in ultimul an de contract
- 1%  inainte de ultimul an de contract
*Rata de dobânda fixa este cuprinsă între 5.75% si 15.25% /an, si este personalizata in functie de reducerea pentru incasarea salariului/pensiei, respectiv reducerea pentru asigurarea optionala  de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., reducerea pentru aplicarea online si este calculata conform reglementarilor implementate de banca in functie de mai multe componente ca: profilul clientului , suma, perioada creditului, etc.
1. Perioada maxima: 10 ani*
Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale cu refinantare fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 6.900 Lei), acordat pe o perioada de 10 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea
salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 579,12 Lei, DAE 11,03% si valoarea totala platibila 69.494,47 Lei.
 
2. Perioada minima: 18 luni
Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale cu refinantare fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1.035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea
salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2933,57 Lei, DAE 10,71% si valoarea totala platibila 52.804,33 Lei.
 
* Perioada maxima de 10 ani se aplica doar creditelor refinantate acordate inainte de 08.07.2020. Pentru creditele refinantate acordate dupa data de 08.07.2020 perioada maxima va fi de 5 ani (60 de luni).

Calculator de refinanțare

Te rugăm să reții faptul că informațiile pe care le prezentăm sunt doar cu titlu informativ și nu implică nicio obligație contractuală din partea băncii. Având în vedere detaliile pe care le-ai furnizat, vom oferi o estimare a sumei maxime pe care o poți obține.

1. Perioada maxima: 10 ani*

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale cu refinantare fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 6.900 Lei), acordat pe o perioada de 10 ani, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 579,12 Lei, DAE 11,03% si valoarea totala platibila 69.494,47 Lei.

2. Perioada minima: 18 luni

Exemplu de calcul: Pentru un credit de nevoi personale cu refinantare fara ipoteca, de 50.000 Lei (valoare inclusiv cu comisionul de analiza dosar 200 Lei si costul asigurarii de viata, prima unica, in valoare de 1.035 Lei), acordat pe o perioada de 18 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 6,75% (dobanda valabila la incasarea salariului/pensiei in cont Raiffeisen si adaugarea unei asigurari optionale de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A) comision analiza 200 Lei, comision de administrare lunar 5 Lei, rata lunara este 2933,57 Lei, DAE 10,71% si valoarea totala platibila 52.804,33 Lei.

*Rata de dobânda fixa este cuprinsă între 5.75% si 15.25% /an, si este personalizata in functie de reducerea pentru incasarea salariului/pensiei, respectiv reducerea pentru asigurarea optionala  de viata si somaj intermediata de Raiffeisen Bank pentru Uniqa Asigurari de Viata S.A., reducerea pentru aplicarea online si este calculata conform reglementarilor implementate de banca in functie de mai multe componente ca: profilul clientului , suma, perioada creditului, etc.

* Perioada maxima de 10 ani se aplica doar creditelor refinantate acordate inainte de 08.07.2020. Pentru creditele refinantate acordate dupa data de 08.07.2020 perioada maxima va fi de 5 ani (60 de luni).

Valoarea minima DAE este de 8.13% iar valoarea maxima DAE este de 35.50%.

Avantajele tale

Dobândă redusă

Beneficiezi de dobândă redusă dacă îți refinantezi creditele de la alte bănci la Raiffeisen și ai rată lunară fixă!

Suma suplimentară

În plus, ai opțiunea de a solicita o sumă suplimentară față de creditele refinanțate.

3 luni pauză la plata ratelor

Beneficiezi oricând ai nevoie de 3 luni pauză la plata ratelor, după primele 6 luni de rambursare.

Asigurare în situații dificile

Ești protejat prin încheierea unei asigurări facultative pentru situații dificile, de viață și șomaj.

Perioada extinsă de creditare

Ai perioadă flexibilă de creditare de până la 10 ani, în funcție de nevoile tale, ca să te bucuri din plin de avantajele ofertei de refinanțare. Perioada maximă de 10 ani (120 luni) este valabilă doar în cazul refinantarii creditelor contractate înainte de 07.07.2020 (inclusiv).

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Avantaje la pachetul de cont curent

Ai grijă de banii tăi mai simplu, mai eficient și cu ZERO costuri. Rata este retrasă automat din contul curent unde încasezi veniturile, fără niciun drum la banca. În plus, poți utiliza creditul plătind cu cardul de debit sau prin transferuri electronice, cu ZERO comisioane.

Flexibilitate la scadența de plată

Poți alege sau schimba data de plată a ratei lunare la cerere, în mod gratuit, în funcție de data la care încasezi veniturile.

Plata online a ratelor

Poți achita fiecare rată direct prin aplicațiile de mobile banking sau din internet banking, fără să mai mergi la bancă.

Întrebări frecvente

Daca nu ai timp sa ajungi intr-o agentie Raiffeisen Bank, poti apasa butonul „Aplica acum”, de pe pagina de prezentare pentru acest produs. E simplu. Iti lasi datele si te sunam noi. Pe baza datelor comunicate, noi iti calculam suma la care te incadrezi.

Cea mai buna strategie este sa incerci sa iti refinantezi creditele existente printr-un credit de refinantare, obtinand costuri mai bune. Astfel, poti ajunge sa platesti aceeasi rata ca inainte, dar sa obtii si o suma in plus.

Pentru a depasi asemenea situatii poti sa apelezi la facilitatea de amanare a platii pentru maximum 3 rate. Aceasta facilitate se poate accesa dupa primele 6 luni de rambursare.

In cazul in care intampini dificultati la plata ratelor din cauza necorelarii acesteia cu data de incasare a salariului, este bine de stiut ca poti sa modifici aceasta data in mod gratuit. Tot ce ai de facut este sa depui o cerere in acest sens.