Skip to main content

Informare privind plățile efectuate în executarea unei instrucțiuni de poprire

Nr. 250212


Informare

Plati efectuate in executarea unei instructiuni de poprire

Începând cu 20.10.2023 vom modifica comisionul standard perceput în cazul plăților efectuate ca urmare a executării unei instrucțiuni de poprire, instituită de un organ de executare judecătoresc/fiscal. Banca va percepe pentru fiecare astfel de plată efectuată un comision de 25 lei.  

Poți găsi lista completă cu Tarife și comisioane standard pe website-ul Băncii raiffeisen.ro, în secțiunea -  În sprijinul tău - Documente utile - Tarife și comisioane standard.
Îți reamintim că, în calitate de client Raiffeisen Bank, în măsura în care nu ești de acord cu modificările menționate în cadrul acestei notificări, ai dreptul să denunți în mod unilateral relația contractuală, fără a suporta penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
Poți solicita denunțarea contractului de cont curent în orice agenție Raiffeisen Bank, până la data de 19.10.2023, în caz contrar, vom interpreta că ești de acord ca, începând cu data de 20.10.2023, Banca să considere aceste modificări acceptate tacit, și relațiile contractuale cu Raiffeisen Bank aferente contului curent să se deruleze în continuare, în condițiile reglementate expres în cuprinsul documentației contractuale, modificate și completate prin această notificare.

De asemenea, dacă ești interesat să afli informații privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal, precum și posibilitatea de a-ți exercita drepturile, poți consulta Politica de confidențialitate a Băncii disponibilă pe website-ul Raiffeisen Bank: https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/


Pentru întrebări referitoare la cele comunicate anterior sau pentru orice alte informații, îți suntem la dispoziție în agențiile Raiffeisen Bank sau ne poți contacta la *2000.