Skip to main content

Titluri cu venit fix

Dacă dorești să investești în condiții de risc scăzut, îți punem la dispoziție instrumente și produse financiare cu scadențe variate, lichiditate și emise în diferite valute.

Tot ce vrei să știi despre titlurile cu venit fix:

Valute disponibile: Lei, Euro și USD.
Investiție minimă: valoarea unui titlu.

Portofoliu de instrumente financiare: ai la dispoziție o gamă largă de certificate de trezorerie și obligațiuni de stat, precum și de obligațiuni municipale.
Pentru a beneficia de creșterea prețului titlurilor față de momentul cumpărării sau pentru a genera lichiditate, acestea pot fi vândute înainte de scadență.
Îți oferim garanția randamentului atât timp cât titlurile sunt deținute până la scadență; altfel, acesta poate fi superior sau inferior randamentului de cumpărare, în funcție de nivelul prețului de vânzare.

Cum poți achiziționa produsul

Criterii minime de eligibilitate: clienți Raiffeisen Private Banking sau Premium cu active în administrare >= 60,000 EUR echivalent în Grupul Raiffeisen România.

Pentru informații suplimentare referitoare la produse financiare cu venit fix îți stăm la dispoziție la numărul de telefon 021.306.1991 și pe e-mail, la adresa: treasury.sales@raiffeisen.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 9 - 17.

Avantajele tale

Risc scăzut

Titlurile de stat sunt investițiile cu cel mai scăzut grad de risc, iar statul emitent îți garantează investiția în pondere de 100%.

Scadențe și monede, la alegerea ta

Raiffeisen Bank îți pune la dispoziție un portofoliu variat de titluri având randamente, scadențe și valute diversificate.

Randamente

Instrumentele financiare cu venit fix îți oferă randamente atractive în raport cu riscul asumat.

Lichiditate crescută

Ai la dispoziție prețuri competitive în cazul lichidării anticipate a deținerilor de titluri prin vânzarea acestora pe piața secundară.

Acces la piața primară

Ești informat despre cele mai noi emisiuni de titluri lansate de Ministerul Finanțelor. Îți stăm la dispoziție în calitate de intermediar și dealer primar.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

​Asistență personalizată

La Raiffeisen Bank, beneficiezi de asistența unui Responsabil de relație dedicat, pregătit să-ți ofere soluția potrivită pentru nevoile tale.

Portofoliu diversificat de investiții

Îți prezentăm ofeta de plasament în funcție de cunoștințele și experiența ta în domeniul investițiilor și de gradul de risc acceptat.