Skip to main content

Asigurări de viață în caz de accident

Vrei să fii întotdeauna pregătit în fata situațiilor neprevăzute?

Dacă ai un cont curent în Lei sau în Euro la Raiffeisen Bank, acest produs te protejează în caz de deces sau invaliditate din accident, oriunde în lume.

Cum poți achiziționa produsul

Foarte simplu!

Vino în orice agenție Raiffeisen Bank și solicită înscrierea în program. Intrarea în vigoare a asigurării va fi înscrisă în certificatul de asigurare, pe care îl vei primi la agenția bancară, după ce Raiffeisen Bank operează înrolarea ta în acest program.

Pentru mai multe informații privind programul de asigurări în caz de deces din accident și invaliditate totală permanentă din accident, te așteptăm în oricare dintre agențiile Raiffeisen Bank.

Condiții minime de eligibilitate: trebuie să fii titularul unui cont curent în Lei sau în Euro, deschis la Raiffeisen Bank, și să ai vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani.

Raiffeisen Bank te ajută acum să beneficiezi de protecția oferită de Uniqa Asigurări de Viață!

Programul presupune o asigurare de viață pentru titularii de conturi curente în Lei sau în Euro, deschise la Raiffeisen Bank, și acoperă decesul și invaliditatea totală permanentă din accident, oriunde în lume. În cazul în care unul dintre aceste evenimente se produce, tu (sau moștenitorii tăi, după caz) vei primi o despăgubire de 45.000 Lei sau 10.000 Euro, în funcție de moneda în care s-a încheiat asigurarea.

Tot ce vrei să știi despre asigurările de viață în caz de accident:

Descriere

Riscuri acoperite: deces din accident și invaliditate totală permanentă din accident.
Suma asigurată (valoarea despăgubirii): 45.000 Lei/ 10.000 Euro, în funcție de moneda în care s-a încheiat asigurarea.
Beneficiarul despăgubirii în cazul decesului persoanei asigurate este moștenitorul legal, iar în cazul apariției invalidității permanente totale, beneficiarul este persoana asigurată.
Înscrierea în program se face pe un singur cont curent în Lei, respectiv în Euro, deschis la Raiffeisen Bank.

În luna în care clientul nu plătește prima de asigurare, asigurarea se suspendă și Uniqa nu va plati despăgubiri pentru niciun risc asigurat survenit în această perioadă. Asigurarea va fi repusă în vigoare prin plata primei lunare de asigurare. Perioada maximă permisă pentru suspendare este de 6 luni calendaristice consecutive, calculate de la data ultimei plati, după care asigurarea se reziliază.
Se poate renunța oricând la asigurare. Renunțarea nu înseamnă și returnarea primelor de asigurare încasate până în acel moment.

 

Costuri complete

Programul oferă 1 luna calendaristică de gratuitate la plata primei de asigurare. După terminarea acesteia, costul lunar este de 6,75 Lei sau 1,50 Euro, în funcție de moneda în care s-a încheiat contractul de asigurare.

Iată ce beneficii poți avea:

Confort la plata primelor de asigurare

Uiți de stres, termene de plată și drumuri la bancă. Plata primelor se va face automat din contul curent în Lei/ Euro, fără alte formalități.

Costuri reduse

Te bucuri de reducerea costurilor. Programul oferă 1 lună calendaristică de gratuitate la plata primei de asigurare.

Acoperire internațională

Asigurarea acoperă decesul și invaliditatea totală permanentă din accident, oriunde în lume.

Întrebări frecvente

Dacă ești titularul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank poți solicita în orice agenție Raiffeisen Bank înrolarea în programul de asigurare de accidente și vei beneficia totodată de o perioadă de gratuitate la plata primei de asigurare lunară.

Plata primei de asigurare lunara se face prin debitarea automata, la data scadentei, a contului curent deschis la Raiffeisen Bank conform prevederilor contractului de asigurare incheiat.

In caz de neplata a primei de asigurare scadenta, nu mai beneficiezi de protectia prin asigurare in luna respectiva. Aceasta va fi putea fi repusa in vigoare prin reluarea platii primei lunare de asigurare.

In cazul producerii evenimentului asigurat trebuie notificata in cel mai scurt timp societatea de asigurari cu care s-a incheiat contractul de asigurare urmand ca ulterior sa fie furnizate si documentele necesare intocmirii dosarului de despagubire.