Skip to main content
SmartTel

Alerte SMS - SmartTel

Primești mesaje SMS cu informații despre conturile tale direct pe telefon!

SmartTel Raiffeisen Bank este un serviciu de SMS banking de la Raiffeisen Bank care te ajută să obții date despre conturi (curente, de depozit, de credit).

Cum poți achiziționa serviciul?

 

Simplu, suntem aici pentru tine

Dacă ești interesat de acest serviciu, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi asistat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro și abonați de telefonie mobila Vodafone, Orange și Telekom.

Totul despre SmartTel:

Serviciu de tip mesaj SMS, apelabil la numărul scurt 1881 pentru Vodafone și Orange și 1681 pentru Telekom, disponibil 24/7, direct pe ecranul telefonului mobil/ smartphone.

Operațiuni efectuate prin serviciul SmartTel
Se obțin informații referitoare la soldul conturilor curente, de depozit sau de credit.
Se primesc notificări SMS în legătură cu statusul ultimelor 5 tranzacții efectuate în cont.
Se vizualizează informații referitoare la cursurile valutare - cel anunțat de BNR și cele practicate de Raiffeisen Bank la casa de schimb valutar pentru 5 valute: USD, Euro, GBP, CHF și HUF.
Se primesc alerte privind modificarea soldului existent într-un anumit cont.
Se primesc notificări referitoare la plata ratelor de credit.
Se primesc notificări cu privire la schimbarea ratei de dobândă practicată de Raiffeisen Bank la depozite și credite.

Informațiile de care ai nevoie, direct prin SMS

Pentru că vrei să fii informat constant, în timp real, despre conturile afacerii tale, serviciul de SMS banking SmartTEL IMM te ajută să obții date actualizate.

De asemenea, serviciul îți oferă acces imediat prin mesaje SMS la informații legate de cursurile valutare, rata dobânzii, 24/7, oriunde ai fi în aria de acoperire a operatorilor naționali de telefonie mobilă (Vodafone, Orange și Telekom).

SmartTel este un serviciu de SMS banking care îți aduce predictibilitate, cu ajutorul căruia poți estima din timp cum vor fi influențate tranzacțiile financiare de schimbările cursurilor valutare.

Avantaje pentru afacerea ta

Acces 24/7 Ai acces direct, non-stop, la informații despre conturile companiei tale cu opțiunea de a solicita informațiile oricând ai nevoie sau cu o frecvență adaptată activității tale.
Predictibilitate Primești informații relevante despre cursurile valutare și ratele de dobândă care îți pot influența activitatea.
Control prin serviciul de SMS banking Ai posibilitatea de a păstra informații importante în memoria telefonului mobil, astfel încât să le accesezi oricând.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Flexibilitate

Închei un singur contract pentru serviciul de SMS banking SmartTel. Acesta poate include până la 15 conturi deschise pe numele firmei tale, indiferent de tipologia acestora: conturi curente, de depozit sau de credit.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.