Skip to main content
Actualizarea datelor

Actualizarea datelor

Actualizează-ți periodic datele cu caracter personal! 

Pentru a beneficia în continuare de serviciile bancare, este nevoie să accepți invitațiile noastre de a-ți actualiza datele personale sau datele firmei. În doar câteva minute, poți să îți actualizezi adresa, datele de contact, sau orice alt detaliu care s-a schimbat în viața ta.

De ce e nevoie să îmi actualizez datele?

Suntem partenerii tăi de încredere, cei care te ajută să-ți dezvolți afacerea. Pentru asta, avem nevoie de informațiile tale actualizate, astfel încât să îți putem oferi mereu cele mai bune servicii și soluții pentru tine și afacerea ta.

Știm că este o obligație legală, dar o facem și pentru a ne asigura că tranzacțiile tale și ale afacerii tale sunt sigure și că întregul sistem financiar funcționează corect.

Pentru a ne ajuta să îți oferim cele mai bune servicii, este necesar să actualizezi datele ori de câte ori intervine o modificare a datelor firmei sau a datelor tale, reprezentantul legal al acesteia, precum și periodic, la cererea noastră.

Este important să îți actualizezi datele pentru că acestea sunt folosite pentru a te identifica și pentru a te putea contacta în cazul în care este necesar. De exemplu, dacă trebuie să îți trimitem un card nou, sau dacă trebuie să te contactăm în legătură cu o tranzacție, este important să avem datele tale de contact corecte.

Totul despre actualizarea datelor:

Actualizarea datelor nu este opțională

În calitate de instituție bancară suntem obligați să aplicăm permanent măsuri adecvate de cunoaștere a clientelei tuturor clienților din portofoliul Raiffeisen Bank, potrivit prevederilor Legii nr. 129/ 2019 și prevederilor din Regulamentul Băncii Naționale a României nr. 2/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

Cum te poate afecta?

- Blocarea plăților din conturile deschise la Raiffeisen Bank.

- Restricție la achiziția de produse și servicii bancare noi;

- Blocarea cardurilor de debit atașate conturilor firmei tale;

- Blocarea serviciilor cu acces la distanță: Raiffeisen Online IMM, Raiffeisen Smart Business;

- Încheierea relației de afaceri cu Raiffeisen.

Cine poate actualiza datele firmei

• Reprezentantul legal 

• Mandatar al reprezentantului legal, care va prezenta într-o agenție a băncii o procură autentică notarială, adecvată pentru scopul actualizării datelor. În procura notarială se vor menționa detaliat acțiunile care vor fi efectuate în numele reprezentantului legal și al firmei, de către persoana împuternicită.

- dacă procura nu se face la Consulatul/Ambasada României, ci la un notar din țara în care te afli, tu, reprezentantul legal, aceasta trebuie apostilata / supralegalizată, după caz;

- dacă procura nu este în limba română, ea trebuie tradusă și legalizată în România.

Cum poți actualiza datele firmei?

În orice agenție Raiffeisen Bank

Găsește adresa celei mai apropiate Agenții Raiffeisen Bank.

Banca își rezervă dreptul de a solicita suplimentar și alte documente / formulare / informații. Atunci când intervine această situație, vei fi înștiințat de Responsabilul tău de client.

Important

- ține legătura cu responsabilul tău bancar pentru a fi consiliat în completarea formularelor.

- responsabilul tău de client te va înștiința dacă e necesar să transmiți și alte documente/informații decât cele prezentate;  

 

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Banca de prestigiu

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piață românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de bancomate, MFM și EPOS, Raiffeisen Direct, mobile banking, Raiffeisen Smart Mobile și internet banking, Raiffeisen Online.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.