Skip to main content
Mobile Banking

Mobile banking Raiffeisen Smart Business

Noua aplicație de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile Business, dedicata companiilor IMM, îți aduce un design nou, intuitiv, cu cele mai importante servicii și produse bancare pentru companii!

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu!

Serviciul Smart Business este oferit gratuit alături de serviciul de internet banking, Raiffeisen Online IMM. Pentru a beneficia de avantajele noii aplicații, trebuie doar să-ți activezi serviciul din internet banking, unde îți vei seta o parolă de acces.

Aplicația Raiffeisen Smart Mobile este disponibilă în AppStore, Google Play sau HUAWEY AppGallery și poate fi descărcată gratuit.

Dacă nu ți-ai activat încă serviciul internet banking Raiffeisen Online, te așteptăm în cea mai apropiată agenție!

Ghid de utilizare
Termeni și condiții

Incearcă noua aplicație de mobile banking Smart Business

Piața IMM-urilor este competitivă, la fel și serviciile oferite, de aceea ai acum o nouă aplicație, prin care operațiunile tale bancare sunt acum mai simple.

Navighezi usor către ce ai nevoie datorită noii interfețe intuitive.

Faci plăți mult mai ușor, printr-un formular unic de plată.

Te autentifici și autorizezi plăti prin SmartToken și așa faci totul 100% online.

Descarcă noua aplicație din App Store, Google Play, HUAWEI AppGallery.

Avantaje pentru afacerea ta

Oricând informat cu push notifications Prin intermediul notificărilor tip “push” primești informații în timp real despre operațiunile de debitare/creditare legate de contul curent/contul de card de credit.
Deschizi un cont curent din aplicație Ai opțiunea de a deschide un nou cont curent standard, în valuta selectată, precum și conturi de Grant, exclusiv în lei.
Formular unic de plată Efectuezi plăți printr-un formular unic de plată, astfel încât operațiunile tale bancare sunt mai rapide.
Deschizi depozit în lei din aplicație Direct din Smart Business poți să completezi și semnezi electronic formularul de constituire depozit și beneficiezi de cea mai bună ofertă din partea noastră.
Call Center dedicat Dacă ai nevoie de asistență pentru noul Raiffeisen Online IMM sau noua aplicație de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, poți apela numărul de telefon 021 3029141, dedicat clienților IMM. Apelul tău va fi preluat cu prioritate!.

Totul despre Raiffeisen Smart Business:

Operațiuni efectuate prin Smart Business

• Vezi lista conturilor companiei tale. 

• Programezi plăți (plăți facturi, plăti standard ) și poți salva șabloane de plată. 

• Autorizare multiplă plăți – efectuezi și autorizezi mai multe plăți comerciale

• Îți poți modifica codul de utilizator folosit pentru autentificarea în aplicație. 

• Poți efectua operațiune de plăți de salarii - încarci un fișier de salarii și să îl autorizezi rapid.

• Descarci extrasele și transmiți extrasele conturilor către contabil sau altă persoană cu un singur click

• Poți personaliza modul de vizualizare a conturilor și listarea lor în funcție de preferințele tale, pentru o mai bună diferențiere și control.

• Activezi rapid aplicația SmartToken, pe care o utilizezi pentru autentificare, 100% sigur și ușor.

• Poți vizualiza rețeaua de bancomate, multifuncționale și agenții din proximitatea ta.

• Pentru efectuarea de operațiuni bancare gestionezi cu ușurință aplicația pentru tine sau mai mulți utilizatori cu drepturi și/sau semnături conjuncte.

• Vizualizezi detaliile cardurilor de debit și de credit, precum: datele de identificare ale cardului, tipul cardului, datele de valabilitate, numele posesorului și contul la care este atașat cardul;

• Înregistrezi cardurile de debit și de credit în portofelul electronic Apple Pay, în cazul în care deții un dispozitiv mobil ce utilizează un sistem de operare iOS;

• Lichidezi depozitele deținute la Raiffeisen Bank;

• Poți transmite sugestii și idei constructive, direct în aplicație, oricând ai timp să ne scrii.

Noua aplicație de mobile banking Smart Business

Aplicația este disponibilă pentru clienții Raiffeisen cu un singur utilizator sau pentru clienții cu utilizatori multipli.

Aplicația Smart Business

Actuala aplicație de mobile banking, Raiffeisen Smart Business, este disponibilă pentru clienții existenți, dar și pentru clienții noi, cu utilizator unic sau utilizatori multipli/client.

Plăți Instant

Câștigă timp valoros pentru afacerea ta și transferă bani eficient în mai puțin de 10 secunde, 24/7, chiar și în weekend sau de sărbători. Serviciul se aplică pentru plățile interbancare mai mici de 50.000 lei, efectuate către băncile participante la sistemul de Plăți Instant.

Tutoriale

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu ține cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.

Mobile Banking Raiffeisen Smart Business

Înțelegem nevoile afacerii tale și îți oferim tipurile de credite cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consilieri dedicați.

Parteneriate cu consultanți în fonduri europene

Partenerii nostri te ajută să obții grantul iar noi îți
punem la dispoziție finanțarea pentru implementarea proiectului.