Skip to main content
Semnatura electronica

Semnătura electronică

Gata cu drumurile obositoare și birocrația. Semnează ușor și rapid orice document!

Cu semnătura electronică, poți semna orice document, securizat și cu valoare legală, de la contracte la facturi sau declarații fiscale, de oriunde, oricând, direct de pe laptop sau telefon.

Semnătură electronică rapidă și sigură pentru clienții Raiffeisen!

Știm că timpul tău este prețios și că vrei să-l dedici afacerii tale. De aceea, îți punem la dispoziție serviciul de semnătură electronică gratuit oricând ai nevoie pentru documentele în relația cu Raiffeisen Bank prin intermediul platformei Namirial și îți facilităm accesul la semnătură electronică oferită de Trans Sped printr-un proces 100% online. Beneficiezi de discount de până la 55% față costul standard de achiziție a serviciului.

Poți semna electronic gratuit prin intermediul platformei digitale de semnare Namirial documentele în relația cu banca sau pe baza de certificat calificat deținut de tine, obținut de la un furnizor de certificate electronice. Cu certificatul tău digital poți să semnezi oricând, de oriunde și cu orice partener de afaceri sau autoritate publică.

În plus, alături de Trans Sped îți oferim semnătură electronică la un preț preferențial, pentru că ești client Raiffeisen. Intră și vezi toate detaliile. Dacă nu ești client încă, aplică acum și beneficiază de toate avantajele.

Beneficii pentru afacerea ta:

Flexibilitate

Poți semna documentele de pe orice dispozitiv în condiții de maximă siguranță.

Costuri reduse

Îți oferim soluția semnării documentelor în relația cu banca la distanță fără nici un cost suplimentar. Pentru semnarea oricăror documente îți punem la dispoziție soluția de semnătură electronică oferită de Trans Sped, partener Raiffeisen Bank. Beneficiezi de discount de până la 55% față costul standard de achiziție a serviciului.

Simplu

Îți punem la dispoziție serviciul de semnătură electronică gratuit oricând ai nevoie pentru documentele în relația cu Raiffeisen Bank prin intermediul platformei Namirial și îți facilităm accesul la semnătură electronică oferită de Trans Sped printr-un proces 100% online.

Totul despre semnnătura electronică:

Ce este semnătura electronică?

Reprezintă date în formă electronică, care sunt atașate sau logic asociate cu alte date în formă electronică utilizate pentru a semna diferite documente. Identificarea electronică reprezintă procesul de utilizare a datelor de identificare a persoanelor în format electronic, reprezentând în mod unic o persoană fizică sau o persoană fizică care reprezintă o persoană juridică.
Certificatul Digital este eliberat de un furnizor de servicii de certificare calificat care întrunește cerințele necesare certificatelor calificate pentru semnături electronice prevăzute în regulamentul UE 910/2014. Înscrisul în formă electronică, căruia i s-a atașat sau asociat logic o semnătură electronică calificată, bazată pe un Certificat calificat valid, nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv și generat cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, este asimilat, în ceea ce privește condițiile și efectele sale, cu un înscris semnat olograf (semnat de mâna persoanei care semnează respectivul înscris). Conform Regulamentului mai sus amintit semnătura electronică calificată este singură menționată că având efectul juridic al unei semnături olografe.

Cum poți utiliza semnătura electronică?

- Prin intermediul platformei digitale de semnare Namirial oferită de Raiffeisen, furnizor de certificate digitale calificate pentru documentele semnate în relație cu banca. Detalii despre furnizorul Namirial Spa Italy și despre cum se desfășoară procesul de semnare digitală și de emitere a certificatului digital, găsiți pe pagina: https://www.namirial.com/ro/semnatura-electronica/

- Cu certificat calificat obținut de la un furnizor de certificate electronice, agreat de Raiffeisen, conform Listei oficiale a prestatorilor de servicii cu statut de calificat din statele membre UE, respectiv la nivel național, pentru orice tip de document de care ai nevoie: CertSign SA, DigiSign SA, AlfaTrust Certification S.A, Centrul de Calcul SA, Trans Sped SRL, Serviciul de Telecomunicații Speciale 
Lista furnizorilor poate suferi modificări în timp, prin adăugarea unor furnizori noi sau eliminarea celor existenți.

Unde poți utiliza semnătura electronică?

- Produse tranzacționale: Pachete de cont curent IMM, serviciul Raiffeisen Online, Card de debit, Serviciul de acceptare carduri prin EPOS, Internet și e-commerce;

- Produse de creditare: documentele necesare pentru etapa de analiză, semnare de contracte în cazul unui credit nou sau modificări ale contractelor de credit în derulare (acte adiționale, cereri de rambursare anticipată, etc.) pentru toate tipurile de credite din oferta noastră;

- Alte documente de care ai nevoie în relația cu noi: documentația necesară pentru actualizarea periodică a datelor firmei, extrase de cont, scrisori de bonitate, confirmări de solduri;

- Semnătura electronică calificată emisă de Trans Sped poate fi utilizată pentru semnarea oricăror docuemnte în relația cu orice partener sau autoritate publică și  este acceptată, recunoscută și opozabilă în justiție (pe piețele din România, UE, SUA și oriunde este recunoscută legislația europeană sau nord americană).

Cât costă o semnătură electronică?

Prețul unei semnături electronice calificate variază în funcție de furnizor și de tipul de certificat ales. Trans Sped, partenerul nostru de încredere, îți oferă semnătura electronică la un preț preferențial, special pentru clienții Raiffeisen!

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Semnătura digitală Trans Sped

Detalii despre avantajele soluție de semnare electronică cu Trans Sped și despre procesul de achiziție al semnăturii digitale prin parteneriatul Raiffeisen Bank – Trans Sped găsiți în pagina dedicată.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Banca de prestigiu

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piață românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de bancomate, MFM și EPOS, phone-banking, Raiffeisen Direct, mobile banking, Raiffeisen Smart Mobile și internet banking, Raiffeisen Online.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale, îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.