Skip to main content
Tranzactii la vedere si la termen

Tranzacții la vedere și la termen

Dacă afacerea ta are nevoie frecvent sau ocazional de sume în valută, serviciul de tranzacții valutare la vedere îți permite să efectuezi schimburi avantajoase între cele mai utilizate valute.

Totul despre tranzacții la vedere și la termen:

Tranzacții la vedere

Contract de tranzacționare la vedere între bancă și client, ce are ca obiect schimbul unei sume dintr-o monedă contra unei sume în alta monedă, la un anumit preț numit rată de schimb, având decontarea în ziua tranzacției sau în una/două zile lucrătoare după data încheierii tranzacției.

Tranzacții la termen

Contract de tranzacționare încheiat între bancă și client pentru un schimb ce creează o obligație pentru client de a schimba o valută într-o altă valută, la o dată în viitor și la un curs prestabilite la data contractului, cu scadența maximă la 24 luni.

Operațiuni efectuate: tranzacții valutare în: Lei, USD, Euro, CHF, GBP.

Alege cotațiile valutare competitive!

Serviciul se adresează firmelor care efectuează deplasări externe și au nevoie de sume în valută pentru diurnă, transport sau cazare, dar și firmelor care achiziționează ocazional utilaje, echipamente sau mașini de la furnizori externi.

Cum poți achiziționa serviciul?

Simplu, suntem aici pentru tine!

Dacă ești interesat de acest serviciu, vino în cea mai apropiată agenție Raiffeisen Bank unde vei fi consiliat de specialiștii noștri.

Criterii de eligibilitate

Pot efectua tranzacții valutare toți clienții persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro.

Avantaje pentru afacerea ta

Cursuri valutare competitive Beneficiezi de cele mai avantajoase cursuri de schimb cu platforma de tranzacționare R-Flex.
Procesare simplă și rapidă în tranzacții Prin intermediul platformei R-Flex, dispui de cotații valutare competitive la un click distanță.
Economie de costuri Beneficiezi de costuri și comisioane zero de fiecare dată când folosești serviciul de tranzacții valutare la vedere.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Acoperirea riscului de curs valutar

Tranzacțiile la termen îți oferă posibilitatea de a fixa cursuri de schimb pentru valutele ce se vor plăti sau încasa în viitor, reducând astfel riscurile rezultate din fluctuațiile de curs valutar.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.