Skip to main content

Depozite IMM in Lei, Euro sau USD

Alege acum noi produse de economisire pentru compania ta!

Atunci când fluxul financiar al firmei tale îți permite alocarea unor fonduri în scopul depunerii lor la bancă, cu depozitele la termen pentru IMM poți economisi sume de bani pentru perioade fixe de timp.

Gata de business 1:1

Poți constitui un depozit la termen după ce închei un contract cu banca, stabilind dobânda corespunzătoare și modalitatea ei de plată, modeda și perioada pentru care se constituie depozitul și procedura prin care compania ta poate folosi sumele de bani înainte de termen.

Beneficii pentru afacerea ta

Dobânzi avantajoase Beneficiezi de dobânzi diferențiale pentru depozitele la termen pentru IMM, în funcție de valoarea și perioada depozitului constituit. Vezi ratele de dobândă valabile pentru conturile de economii și depozite.
Flexibilitate Poți alege perioada de constituire pentru depozitul la termen dorit, în funcție de nevoile companiei tale.
Acces rapid Poți utiliza serviciile de tranzacționare electronice Raiffeisen Online și Raiffeisen Direct pentru a constitui sau lichida depozitele contractate, fără a te deplasa la bancă.
Depozite în mai multe valute Acum poți constitui un depozit în Lei, Euro sau USD cu termen de depunere de 1, 3, 6 sau 12 luni.

Tot ce vrei să știi despre depozitele la termen pentru IMM:

Depozit bancar constituit din fonduri disponibile, pe termene precis stabilite, pentru care dobânda se plătește lunar în contul firmei deponente.

Perioada de constituire: 1/3/6/12 luni - în funcție de nevoile societăților comerciale.

Dobânda: fixă.

Moneda de economisire: Lei /EUR / USD

Depozitele se pot constitui prin canalele electronice Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business.

Limita minimă de constituire depozite: 5000 RON/ 1000 EUR/ 1000 USD

INSTRUMENTE DE ECONOMISIRE IN LEI, EUR si USD - CLIENTI IMM   
 Valabile incepand cu data de19.01.2024 
Depozite standard IMM * in LEI Depozite pe transe valorice, pe baza de contract, cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii
Termen de depunereRata anuala de dobanda(%)
1 luna5,00%
3 luni5,60%
6 luni5,80%
12 luni5,90%
Depozite standard IMM * in EUR 
Depozite pe transe valorice, pe baza de contract, cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii
Termen de depunereRata anuala de dobanda(%)
1 luna1,00%
3 luni1,25%
6 luni1,75%
12 luni2,00%
Depozite standard IMM * in USD 
Depozite pe transe valorice, pe baza de contract, cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii
Termen de depunereRata anuala de dobanda(%)
1 luna2,00%
3 luni2,50%
6 luni2,80%
12 luni3,40%

*Depozitele lichidate înainte de maturitate sau care scad sub tranșa minimă, se vor bonifica cu dobânda la vedere, adică dobânda aferentă contului curent (0%).

Informații privind garantarea depozitelor

Consultă informații actualizate privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de Garantare a depozitelor bancare.

Informații pentru deponenți:

Aplică online chiar acum!

Direct din Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business

Dacă ești client Raiffeisen Bank, depozitele se pot constitui prin canalele electronice Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business.

În cazul în care nu ți-ai activat încă noile serviciile de internet & mobile banking, Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business, te așteptăm în cea mai apropiată agenție pentru a semna contractul de activare a acestei aplicații sau îl poți semna la distanță, cu semnătură electronică calificată.

Criterii de eligibilitate

Clienți persoane juridice Raiffeisen Bank cu cifra de afaceri până la 5 milioane Euro, clienți fără cifra de afaceri și entități fără personalitate juridică.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Economie de costuri

Ai comision 0 pentru deschiderea, administrarea și închiderea depozitului la termen, indiferent de valoarea sau perioada lui.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.