Skip to main content
Cont capital social

Contul de capital social

Fă primul pas pentru noua ta companie!

Dacă ești antreprenor și vrei să înființezi o societate comercială, îți poți deschide un cont de capital social la Raiffeisen Bank pentru a depune sumele necesare constituirii acestuia, o etapă obligatorie în înregistrarea unei noi companii. Ulterior momentului înregistrării, pentru derularea operațiunilor bancare vei utiliza contul curent al societății.

Susținem antreprenorii prin produsele și serviciile bancare pentru IMM.

Oricare ar fi profilul și faza de dezvoltare a afacerii tale, Raiffeisen Bank vine în întâmpinarea nevoilor companiei tale cu o gama completă de produse și servicii bancare, pentru activitatea curentă de plăți și încasări, finanțarea operațiunilor și a planurilor de investiții, precum și soluții de economisire și plasamente. Dacă ai o afacere în domeniul retailului, îți punem la dispoziție servicii de acceptare carduri la plată și programe de loializare a clientelei.

Tot ce vrei să știi despre contul de capital social:

Cont de capital social care are ca scop păstrarea evidenței capitalului subscris și vărsat de către acționarii sau asociații unei societăți.

Moneda: Lei și/sau în oricare dintre valutele acceptate de bancă (EUR, USD, GBP, CHF, HUF, PLN).

Operațiuni efectuate în cont

  • Se poate alimenta contul prin depuneri de numerar sau transfer bancar.
  • Se pot transfera sume din contul de capital în contul curent al firmei sau se pot efectua retrageri de numerar, ulterior momentului înființării societății.
  • Se poate majora sau diminua capitalul social al firmei prin contul deschis la Raiffeisen Bank.

Cum obții rapid contul de capital social?

Vino să vorbim 1:1 despre ceea ce contează pentru tine.

Dacă ești interesat de acest produs, te încurajăm să vizitezi cea mai apropiată agenție, unde vei beneficia de asistența specialiștilor noștri. La Raiffeisen, vei găsi profesioniști calificați care vor asculta atent nevoile tale și vor răspunde întrebărilor tale, oferindu-ți informații clare și soluții personalizate. Fiecare client este important pentru noi, iar obiectivul nostru este să te ajutăm să iei deciziile financiare corecte, adaptate nevoilor și obiectivelor tale.

Criterii de eligibilitate

Clienți Raiffeisen Bank care se află în plin proces de înființare ca persoane juridice.

Beneficii pentru afacerea ta

Susținere pentru IMM

Primești sprijinul de care ai nevoie atunci când vrei să înființezi și să înregistrezi o firmă.

Adaptabilitate

Poți folosi un cont de capital social pentru a face depuneri în diverse valute atunci când înființezi o companie.

Economie de costuri

Deschiderea unui cont de capital social în mod gratuit reprezintă o oportunitate valoroasă pentru orice antreprenor.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Lichidități pentru afacerea ta

Sumele depuse pot fi utilizate pentru operațiunile firmei după finalizarea formalităților de înregistrare, iar deschiderea contului este gratuită.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile companiei tale, îți oferim cele mai potrivite produse bancare pentru a îți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.