Skip to main content
solutii

Planurile tale, sprijinite de Raiffeisen Bank

Hai să ne gândim la viitor împreună!

Prezentul este mai frumos când avem un scop. De aceea, cu toții ne facem planuri de viață. Unele sunt mici, altele mari, dar toate sunt importante. Suntem aici pentru tine, la fiecare pas, cu soluții financiare care să te ajute să-ți îndeplinești toate visele. 

Aștepți un copil

Nouă luni sunt suficiente pentru a-ți oferi cel mai fericit moment din viața ta. Noi doar ne asigurăm că familia ta este pregătită financiar pentru venirea celui mic pe lume.

Pentru o viața mai bună

Viata fara cash

Trăiești viața fără Ca$H

Viața Fără Cash înseamnă mai mult timp pentru tine, prieteni și familie. Când folosești mobile și internet banking, Direct Debit, cardul de plată contactless și Phone banking eviți deplasările și faci totul de la distanță. Iar partea cea mai bună e că nu ai costuri în plus, dacă ai un pachet de cont curent ZERO Simplu.

Maximizezo economiile

Îți maximizezi economiile

Profită de banii care îți rămân în plus! Fie că alegi un produs de economisire, un fond de investiții, sau ambele, e timpul să-ți lași banii să lucreze pentru ține. 

Pentru etapele din viața ta

Salariat

Salariat

O relație frumoasă se construiește în timp. Alege să primești salariul pe card Raiffeisen Bank și beneficiezi de credite și depozite preferențiale.

Oricare ar fi drumul tău în viață, pășim mereu alături de tine.

Uneori, abordarea 1:1 este cea mai bună. Discută cu un expert Raiffeisen. Suntem aici pentru a te ajuta cu deciziile pe parcurs!

Beneficiile tale

Totul incepe cu un sfat bun Oricare ar fi planul sau etapă din viață ta, noi îți oferim sfaturi și produse financiare potrivite ție.
E simplu să investești în visurile tale Găsești ușor produsele și serviciile noastre și le poți adapta situației tale specifice cu ajutorul instrumentelor din site.
Ai un partener de incredere În calitate de client Raiffeisen Bank primești servicii gratuite, rate mai mici la credite, depozite avantajoase și multe alte beneficii.

Pentru evenimente importante

Cumperi casa

Îți cumperi o casă

Primul pas l-ai făcut deja, pentru că te-ai gândit serios să achiziționezi o locuință a ta. Acum, noi te vom ajuta să stabilești și restul drumului până la primul mic dejun servit în noua ta bucătărie, cu un credit pentru casa potrivită ție.

Iti finantezi planurile

Îți finanțezi planurile

Renovarea sau amenajarea casei, o mașină nouă, o chitară electrică, o vacanță exotică sau orice altceva. Tu alege-ți planul, iar noi îl finanțăm.

Pensionar

Pensionar

A venit vremea să te relaxezi și să profiți de pensionare. Petrece-ți timpul alături de cei dragi și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de aspectele financiare.