Skip to main content

Trăiești viața fără CASH

Ai mai mult timp pentru lucrurile care contează!

Viața Fără Cash înseamnă mai mult timp pentru tine, prieteni și familie. Când folosești mobile și internet banking, Direct Debit, cardul de plată contactless și Phone banking eviți deplasările și faci totul de la distanță. Iar partea cea mai bună e că nu ai costuri în plus, dacă ai un pachet de cont curent ZERO Simplu.

Dacă nu ești încă client Raiffeisen, poți deveni foarte ușor!

Descarci Smart Mobile din App Store sau Google Play și îți deschizi cont 100% online direct de pe telefon. Sau poți să-ți lași datele aici și te sunăm noi.

Beneficii

1. Știi mereu ce se întâmplă cu banii tăi

Ai mereu control asupra banilor tăi

Sumele de bani pe care le gestionezi zi de zi reprezintă bugetul tău. Orice buget este format din venituri și din cheltuieli, sau intrări și ieșiri, fiecare reprezentând, în termeni bancari, o tranzacție.
Știi mereu ce se întâmplă cu banii tăi verificandu-ți soldul, prin extrasul de cont curent și prin noile aplicații de internet și mobile banking - Raiffeisen Online și Raiffeisen Smart Mobile. Așa că dacă urmărești constant tranzacțiile și îți planifici plățile, poți ajunge chiar să și economisești.

2. Toate plățile sunt mai ușoare

Câștigă timp și bani cu serviciile moderne de plată!

Când poți face orice cu timpul tău, de ce să-l pierzi la cozi sau pe drumuri? Mai bine trăiești Viața fără CASH și câștigi timp și bani! Serviciile internet și mobile banking de la Raiffeisen Bank reprezintă soluția moderna pentru plăți, transfer de bani sau schimb valutar, În plus, ai zero costuri la taxa de administrare dacă ai un pachet de cont curent ZERO Tot sau ZERO Simplu.

De fiecare dată când alegi să folosești serviciile de Smart Banking pentru plata facturilor de utilități, economisești timp și bani, pentru că ai zero costuri la orice plată, atunci când ai un pachet de cont curent ZERO Tot sau ZERO Simplu.

Internet banking
Prin Noul Raiffeisen Online, poți plăti facturile din confortul casei tale sau chiar de la o cafenea. Pe scurt, oriunce ai acces la net.

Mobile banking
Nu trebuie să-ți mai faci griji că prinzi coada sau că întârzii la serviciu. Dacă ai telefonul la tine, ai banca mereu la tine, prin Noul Raiffeisen Smart Mobile. Iar facturile le plătești cu câteva „touch-uri”.

Debit direct
Se mai întâmplă să uiți de câte o factură. De aceea, prin Debit Direct banca ține minte pentru tine când trebuie să plătești facturile lunare la data stabilită. Poți face plăți automate pentru un număr mare de furnizori de servicii și utilități.

Phone banking
Ne dai un telefon la *2000, și dacă deții serviciul Raiffeisen Direct îți poți plăti facturile cu ajutorul unui operator al băncii.

Atunci când plătești cu cardul totul este mai ușor. Nu mai e nevoie să mergi la bancomat și poți plăti în siguranță și cu zero comisioane pentru cumpărăturile tale. 

Ce câștigi? Nu plătești niciun comision: la plățile cu cardul nu se percepe comision, indiferent de sumă. Plătești oriunde: cardurile sunt acceptate peste tot în lume. Bonurile fiscale se pierd, dar istoricul de tranzacții niciodată. Poți verifica oricând în serviciul de mobile sau internet banking ce tranzacții ai făcut, iar așa iți administrezi mai eficient bugetul.

Siguranță: datorită sistemului 3D-Secure, plățile cu cardul standard de debit oriunde în mediul online sau la comercianți este în deplina siguranță.

Rapiditate: cardul tău vine echipat cu tehnologia contactless și astfel poți efectua rapid și în deplină siguranță tranzacții în limita a 100 lei, fără a mai introduce codul PIN.

E mai ieftin și mai comod să-ți faci cumpărăturile de acasă sau de la birou. Fie că folosești cardul de debit sau pe cel de credit, poți cumpăra produsele pe care le vrei de la orice magazin din lume, doar prin câteva click-uri sau touch-uri. Înainte de a efectua o plată pe Internet, este indicat să-ți înrolezi cardul în sistemul de comerț electronic 3D-Secure care asigură securitatea tranzacțiilor.

Află mai multe >

Atunci când vrei să trimiți sau să primești bani de la familie sau prieteni, folosește noile aplicații de internet sau mobile banking - Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Transferul are loc instant intre conturile Raiffeisen Bank, iar tu ai acces la bani imediat.
Ce faci însă dacă trebuie să transferi valută, să zicem Euro? Este la fel de simplu și comod. În loc să mergi la o casă de schimb valutar, să schimbi banii și abia apoi îi transferi prin metodele “clasice”, poți face schimbul direct în conturile tale prin intermediul serviciilor de internet banking, mobile banking sau phone banking și apoi poți face transferul.

Utilizând serviciile direct debit (transferuri automate din contul tău), internet banking (inclusiv pentru schimb valutar) și mobile banking, îți poți tine ratele sub control și nu vei mai pierde timp mergând până la bancă pentru a le plăti.
În plus, poți plăti ușor prin aceleași servicii și prima de asigurare. Plata primelor de asigurare din contul tău curent o poți face și dacă ai contractat un produs de asigurare altfel decât prin intermediul băncii.
Pe scurt, nu vei mai întârzia niciodată cu plata ratelor sau a primelor de asigurare și vei avea mai mult timp pentru tine.

În concediul pe care l-ai așteptat atât de mult nu ar trebui să existe probleme de genul: nu ai schimbat suficient numerar sau nu găsești case de schimb. De aceea, Viața fără CASH te ajută să scapi de asemenea griji și să te bucuri mai mult de relaxare. Nu uita să iți iei cardul cu tine și să tii cont de câteva aspecte foarte importante.

În primul rând, încă de la rezervarea vacanței trebuie să știi că îți poți plăti concediul pe Internet astfel:
• Utilizând cardul de debit pe site-urile agențiilor, hotelurilor etc.
• Plătind direct în contul agenției prin intermediul serviciului de internet banking.

Și pe durata vacanței poți plăti fară cash:
• Poți folosi cardul tău de debit în lei, indiferent care este moneda tării în care îți petreci vacanța. La orice plată pe care o vei efectua, se va face automat schimbul valutar din lei în moneda țării respective.
• Poți folosi un card în Euro sau USD daca iți petreci vacanta într-o tara în care moneda națională este Euro, respectiv USD. În acest caz, este nevoie să faci un schimb valutar înainte să călătorești și să depui banii în contul tău de valută asociat cardului.

3. Banking în siguranță

Banii tăi. Mereu în siguranță

Plata prin serviciile alternative este mai comodă decât cea cu numerar, dar și mult mai sigură. Nu ai constant grija banilor, care se pot pierde sau fura, nu trebuie să te duci la bancomat să retragi, urmărești ușor activitatea din conturile tale, iar cardul se poate bloca imediat, chiar din aplicație. Securitatea tranzacțiilor tale este foarte importantă. Află cum îți poți securiza tranzacțiile aici.

Serviciile de internet banking și mobile banking necesită autentificarea și autorizarea plăților, asigurând astfel o securitate optimă operațiunilor tale financiare. Află mai multe detalii despre securitatea online aici.

4. Noul Smart Mobile

Smart Mobile. Pur și simplu Smart!

Activează Noul Raiffeisen Smart Mobile și ai oricând la îndemână cele mai importante servicii bancare. Îți verifici soldul și faci tranzacții rapide. Cu Raiffeisen SmartToken sau DOAR cu amprentă și Face ID.

Recomandarea noastră