Skip to main content

Salariat

Încasează-ți salariul la Raiffeisen și ai ZERO costuri pentru tot ce contează.

În plus, faci totul de la distanță, fără să fie nevoie să te deplasezi. Ai banca ta direct pe telefon! Iți poți deschide un cont dacă descarci aplicația Smart Mobile din App Store sau Google Store, 100% online direct de pe mobil. Sau poți să ne lași și datele în formularul de mai jos și te sunăm noi.

Devino client

Pentru că veniturile tale sunt mai puternice cu beneficiile noastre, încasează-ți salariul pe card Raiffeisen Bank și alege unul dintre pachetele de cont curent!

La pachetul de cont curent ZERO Simplu ai toate beneficiile gratuite cu ZERO costuri când faci o plată lunară cu cardul sau cu telefonul.

Aplică acum : Zero Simplu

Dureaza doar 1 minut sa completezi cererea online.

Informația marcată cu * este obligatorie
(câmp opțional)
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Timp pentru tine

Ai un program foarte încărcat, iar zilele par mai scurte atunci când ești angajat. Astfel că timpul liber ar trebui să rămână pentru lucrurile care îți plac. Și cum este puțin probabil să-ți placă așteptatul la cozi, drumurile în plus și comisioanele, serviciile Smart Banking atașate pachetului de cont curent Salariat fac plățile mai simple și mai rapide.

Prin serviciul de internet banking ai banca la tine pe calculator, 24 de ore din 24. Poți vedea soldurile conturilor și tranzacțiile efectuate, poți transfera bani către orice cont, poți plati facturile de utilități, constitui depozite și plati ratele. Orice tranzacție se realizează în maxima siguranță și durează câteva minute. Află mai multe.

Efectuezi tranzacții de oriunde, la orice ora, direct de pe smartphone-ul tău prin serviciul de mobile banking. Asta înseamnă că poți plati factura la energie electrica de lângă cutia poștală, imediat după ce desfaci plicul sau chiar din parc când ieși la o plimbare. Află mai multe.

La activarea serviciului de direct debit, banca face automat plati lunare din contul tău, autorizate de tine intre anumite limite. Astfel, tu uiți de grija plaților și ai timp pentru pasiunile tale.  Află mai multe.

Pentru că ți-ai făcut o idee despre cum poți realiza plățile și tranzacțiile mai eficient pe viitor, alege și tu Viață fară Că$H și nu vei mai fi nevoit să alergi de la un ghișeu la altul.

2. Susținere pentru acum

Atunci când ai planuri mari și ai nevoie de bani în plus, statutul de salariat îți aduce dobânzi reduse pentru descoperitul de cont (Overdraft) și creditele Raiffeisen Bank.

Fie că vrei să investești în tine și în educația ta, să-ți cumperi electronice, electrocasnice sau orice altceva, poți accesa un Overdraft și astfel primești până la 6 salarii în avans. Beneficiezi de 0 comisioane de acordare și administrare, iar dobânda se aplică doar pentru sumele utilizate.

Pentru sume mai mari, necesare la renovarea casei sau pentru o mașină, ai la dispoziție creditul la un act distanță, cu dobândă preferențială dacă încasezi salariul la Raiffeisen Bank: Flexicredit, creditul de nevoi personale fără ipotecă.

Chiar și dacă plănuiești să-ți cumperi o casă, încasarea salariului pe card Raiffeisen Bank îți oferă rate mai mici prin creditul Casa Ta.

3. Bani pentru planurile de viitor

Pentru că acum ai un venit fix, e momentul perfect să economisești pentru anii ce vor urma. Fie că e vorba de bonusuri sau prime, fie că e suma pe care reușești s-o pui deoparte în fiecare lună, depune banii tăi într-un cont de economii sau alege o asigurare de viață cu economisire garantată, Senior Protect, pentru viitorul tău.
Iar transferurile din contul tău curent se pot face ușor și rapid, prin serviciile de mobile și internet banking, sau automat, prin serviciul direct debit.

Poți alege contul de economii Super Acces Plus, unde depui și retragi orice sumă de bani, oricând dorești. Astfel ai flexibilitate deplină în cazul în care ai nevoie de bani și te poți bucura de bani în plus dacă lași dobânda să lucreze pentru tine. Află mai multe >

Dacă dorești ca dobândă ta să crească odată cu valoarea sau termenul depozitului, îți recomandăm depozitele la termen. Comisioanele de deschidere, administrare și închidere sunt 0%, satisfacția economisirii este 100%. Află mai multe >

De asemenea, poți să investești, adică să faci plasamente pe termen lung și astfel posibilitatea de câștig să fie mai mare. În același timp, trebuie să știi că obținerea unor câștiguri mai mari presupune asumarea anumitor riscuri. Dar pentru că nu ai nevoie de bani imediat poți să tolerezi o pierdere de valoare pe termen scurt. Pentru consiliere specializata te poți baza pe experții Raiffeisen Asset Management. Află mai multe.

Beneficiază de protecție financiară și alege asigurarea potrivită. Află mai multe >.

4. Păstrarea standardului de viață la pensie

Pentru că pensia de stat sau pensia privată obligatorie nu îți sunt suficiente, economisește de acum pentru a te bucura mai târziu.

Poți astfel să aderi la fondul de pensii facultative administrat de Raiffeisen Asset Management. Acesta presupune o contribuție lunară modică într-un fond care va investi banii în vederea fructificării lor până la vârsta de pensionare.

Recomandarea noastră