Skip to main content

Pensionar

Ia-ți card de pensie Raiffeisen Bank!

A venit vremea să te relaxezi și să profiți de pensionare. La Raiffeisen Bank, înțelegem importanța pe care o are pensia ta și dorim să te ajutăm să-ți gestionezi finanțele și să-ți maximizezi economiile pentru a trăi o viață confortabilă și fericită după pensionare.

1. Pensia pe card

Alege să primești pensia pe card la Raiffeisen Bank și, pe lângă timp economisit, primești și o mulțime de avantaje.

Ai mai mult confort, pentru că nu stai să aștepți postașul acasă. Banii intră direct pe card, când tu citești o carte nouă, joci șah cu prietenii în parc sau ești la pescuit cu nepoții.

Beneficiezi de control deplin asupra banilor tai și ai zero costuri în cadrul pachetelor de cont curent fără concurent: ZERO Tot și ZERO Simplu. Compara și alege-l pe cel potrivit tie.

2. Plătești ușor facturile

Plata facturilor de utilități îți poate lua timp prețios: retragerea banilor de la bancomat, drumul până la punctul de plată, așteptatul la coada și tot așa. Timp în care ai putea să-ți înveți nepoții să meargă pe bicicletă. Ori să facă plăcintă de mere.

Atunci când ai card de pensie Raiffeisen bank, poți plăti facturile direct de pe telefon, in Smart Mobile sau la un ATM/MFM!

3. Cumperi ușor, cu cardul

Cu ajutorul cardului de pensie Raiffeisen Bank, cumpărăturile devin mai ușoare. Fie că e vorba de cumpărăturile zilnice, fie că iei jucării pentru nepoți, poți plăti direct cu cardul în magazinele comercianților sau online. Astfel, nu mai trebuie să retragi bani la bancomat, iar comisionul pentru plata cu cardul la comercianți este zero Lei.

4. Ai nevoie de mai mulți bani

Când ai nevoie de bani în plus, statutul de pensionar îți aduce dobânzi reduse pentru descoperitul de cont și creditele Raiffeisen Bank.

Pentru cheltuielile neprevăzute, poți accesa oricând un descoperit de cont (Overdraft) și astfel poți primi până la 6 pensii în avans pe cardul de pensie Raiffeisen Bank. Beneficiezi de zero Lei comisioane de acordare și administrare, iar dobânda se aplică doar pentru sumele utilizate.

Pentru sume mai mari, ai la dispoziție credite cu dobânzi preferențiale dacă încasezi pensia la Raiffeisen Bank: Flexicredit, creditul de nevoi personale fără ipotecă, și Flexicredit Refinanțare, creditul de refinanțare fără ipotecă.

5. Economisești relaxat

Atunci când pui ceva bani deoparte, te sfătuim să îi depui în conturile de economii sau depozitele la termen.

Astfel, vei putea economisi pentru vacanța de mult visată sau poate pentru cadoul de nuntă al copiilor sau nepoților.

Depozite la termen

Cont de economii

Depozit cu depuneri ulterioare