Skip to main content

Iti finantezi planurile

Cu noi planurile tale prind viata mai rapid

Suntem diferiti, insa cu totii avem planuri si pasiuni. Sunt acele obiective pentru care merita fiecare zi de munca. De la renovarea casei la electronice de ultima generatie, masina aceea rosie sau o vacanta intr-o tara exotica, pana la studii in strainatate. Tu ai planuri, noi iti oferim finantare.

1. Finanțare pentru acasă

Poate canapeaua ta nu se potriveste cu televizorul nou. Sau televizorul de acum este prea mic pentru filmele tale preferate. Mobila noua si electrocasnicele sunt mai aproape de tine prin creditul de nevoi personale la un act distanta, Flexicredit. Completeaza lista cu tot ce vrei si aplica online.

Ideile tale pentru casa nu se termina niciodata. Opteaza pentru un card de cumparaturi si indeplindeste-ti planurile la viteza contactless. Ai o rezerva de bani ca sa poti cumpara orice, din magazin sau online, cu 0% dobanda daca rambursezi integral sumele pana la scadenta lunara. In plus, marile lanturi de magazine sunt parteneri Raiffeisen Bank, pentru ca tu sa poti plati in pana la 12 rate fara dobanda.

2. Finanțare pentru pasiunile tale

Unora le place sa conduca, unii sunt innebuniti dupa gadget-uri, altii ar calatori incontinuu. Daca te regasesti intr-o categorie sau in toate, alege produsul potrivit de creditare si investeste in lucrurile sau experientele care te fac fericit. Poate vrei o masina noua. Sau vrei sa reconditionezi una veche. Poate nici macar nu e o masina, ci o motocicleta. Poate nu merge pe sosea si este de fapt o barca. Daca tu o vrei, o poti avea cu creditul de nevoi personale, Flexicredit.

Poate vrei sa vezi toate tarile lumii. Sau doar pe cele care incep cu litera A. Sau doar pe cele care se invecineaza cu oceane. Dar nu poti pleca la drum doar cu harta, ai nevoie si de bani pentru transport, cazare, mancare. Daca incasezi salariul la Raiffeisen Bank, poti face un descoperit de cont (Overdraft) si poti obtine pana la 6 salarii in avans. Sau fa-ti un card de cumparaturi si, pe langa confortul platilor in strainatate, beneficiezi si de un pachet avantajos de asigurari de calatorie.

Sau poate planurile tale incap in buzunar sau in ghiozdan. Iti doresti un telefon performant, un laptop la care tine 10 ore bateria sau o camera foto perfecta pentru imagini ce taie rasuflarea. Si de data aceasta, ai la dispozitie descoperitul de cont sau cardul de cumparaturi.

3. Finanțare pentru dezvoltarea ta

Dar poate planul tau este sa investesti in tine si in educatia ta. Sa faci o facultate in alta tara, programul de masterat pe care-l visezi dintotdeauna, cursul de gatit in bucataria unui master chef din Franta sau lectii de pian in Viena.Indiferent de planuri, noi iti oferim finantare: Flexicredit, credit de nevoi personale fara ipoteca, doar cu actul de identitate si aprobare rapida in 24 de ore, ca sa ai mai mult timp pentru bagaj.

Recomandarea noastră

Pentru orice alt plan ai avea, te invităm în agențiile noastre să discutăm despre cum îl putem transforma împreuna în realitate.

Cardul de cumpărături