Skip to main content

Astepți un copil

Atunci când familia ta așteaptă un nou membru, bucuria trebuie împletită cu o planificare riguroasă, pentru că viața voastră se va schimba într-un mod minunat. La Raiffeisein, ne dorim să te sprijinim de la bun început cu planuri de economii și credite avantajoase!

1. Cumperi pentru cel mic

Cheltuielile încep cu mult înainte să legeni bebelușul la culcare. Încă din timpul sarcinii, apar costurile pentru analize, ecografii, produse cosmetice și haine pentru mămică. Și nașterea atrage cheltuieli ridicate. Fiți pregătiți pentru toate!

Dacă ratele la credite încep să pară din ce în ce mai incomode, te sfătuim să le aduni într-un singur credit, cu o dobândă mai avantajosa. Astfel, scapi de grija a prea multe credite și te poți concentra pe ceea ce contează acum pentru tine - venirea pe lume a celui mic. 

Află mai multe >

Chiar dacă până acum era loc suficient în casă, cel mic va ocupa mai mult spatiu decât ai crede. Ca să nu vă simțiți înghesuiți, poate că acesta este momentul să vă mutați într-o casă mai mare, în care el să aibă spatiu să se joace și să învețe. 

Află mai multe >

De acum, rolul principal al mașinii este să-l ducă pe cel mic în siguranță la orice destinație , dar să aveți loc și pentru toate bagajele, care vor fi considerabil mai multe. Dacă plănuiești să cumperi o mașină mai mare și mai sigură, ia-ți un Flexicredit, credit de nevoi personale fără ipotecă, 100% online. 

Află mai multe

Va mai dura o vreme până când cel mic își va alege singur camera, așa că tu trebuie să te asiguri pentru moment că totul este perfect. Și, mai ales, sigur. Pentru renovare, amenajare și echipamente de securitate, ia-ți un Flexicredit, creditul de nevoi personale fără ipotecă, 100% online. 

Află mai multe >

Acestea au fost cheltuielile mari, însă și cele mici, dar multe, pot ajunge peste bugetul tău. Printre acestea amintim hăinuțele, jucăriile, căruciorul, scaunul pentru mașină și toate celelalte lucruri care apar atunci când nu te aștepți. Treci mai ușor și mai relaxat peste aceste costuri cu ajutorul unui card de cumpărături. Plătești în până la 12 rate fără dobândă și te bucuri de bonusuri în rețeaua de magazine partenere. 

Află mai multe >

2. Economisești pentru când va fi mai mare

Deși acum pare departe ziua când micuțul tău va fi un adult în toată regula, acum este un moment ideal să începi să economisești pentru el.

Pentru că îți dorești ce-i mai bun pentru copilul tău, asigură-te că va beneficia de o educație pe măsură și va ajunge să studieze acolo unde își dorește. 

Află mai multe >

Atunci când cel mic va fi mare, vei dori să-l sprijini în orice punct al vieții sale. Asigură-te că vei fi pregătit financiar pentru prima lui tabletă, prima lui mașină sau chiar pentru nuntă. Alege să economisești inteligent și contribuie în prezent la viitorul copilului tău. Deschide un Flexidepozit și beneficiezi și de un plus de flexibilitate. 

Află mai multe >

Înainte de a te gândi la orice bun material, îți dorești ca cel mic să fie mereu sănătos. Pentru asta, alege o asigurare de sănătate. 

Află mai multe >

Visurile copilului tău sunt extrem de importante, la fel și siguranța lui financiară, de aceea este esențial să te gândești încă de pe acum la o asigurare de viață pentru tine, cu economisire garantată. 

Află mai multe >