Skip to main content
Digital banking

Digital Banking

Cu Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online ai la îndemână cele mai importante operațiuni bancare, ușor și rapid, de oriunde te afli. Te bucuri de confort, siguranță și de zero comisioane dacă deții un cont curent ZERO Simplu.

Avantajele tale

ZERO costuri la pachet

Ai ZERO comisioane cu ZERO Simplu pentru mobile și internet banking.

100% online

Te autentifici și autorizezi plățile 100% online, cu aplicația Raiffeisen SmartToken. Activează-o și tu și bucură-te să faci plăți online în siguranță.

Notificări push din Smart Mobile

Primești gratuit notificări de tip push pentru tranzacțiile de pe conturile tale sau card de credit, dacă ai setările active în Smart Mobile. Vezi instant ce se întâmplă cu banii tăi, chiar dacă ești la cumpărături, faci un schimb valutar, îți intră salariul sau un prieten îți returnează banii împrumutați.

Super-rapid

Cu widget-ul inovator Smart Mobile, verifici câți bani ai cu un simplu swipe pe ecranul telefonului tău, fără să te mai autentifici în aplicație.

Plăți simpleCu ecranul unic de plăți, opțiuni de scanare a facturilor, template-uri sau quick payments, Smart Mobile îți oferă mai multe soluții de plată. Autorizezi online sau prin biometrie.

Digital banking în detaliu

internet banking

Internet banking

Cu Raiffeisen Online, banca ta e mai aproape de tine. Cu aplicația de internet banking ai la îndemână o metoda de plată online, comodă și sigură.

Mobile Banking

Mobile banking

Cel mai ușor mod de a face banking. Folosește aplicația Smart Mobile și ai oricând acces la cele mai importante servicii bancare, direct de pe telefonul tău.

Smart Market

Ai o mulțime de beneficii și recompense în aplicația noastră de loializare Smart Market:  Cashback, vouchere, discounturi la comercianți, puncte sau premii!Raiffeisen Smart Market este aplicația care învață cine ești cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a te cunoaște mai bine și a-ți oferi beneficiile de care ai nevoie și campanii personalizate așa cum îți dorești.

Ana, asistent virtual

Ana, consultantul virtual Raiffeisen Bank

Ana este cea care îți răspunde oricând la întrebări legate de produsele sau serviciile Raiffeisen, atunci când suni la *2000 sau atunci când apelezi la chatbot-ul din website.Dezvoltată pe baza tehnologiei de înțelegere automată a limbajului, Ana este serviciul digital de self-service oferit de Raiffeisen Bank.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Banking Smart. Rapid și sigur.

Alătură-te și tu celor peste 1 milion de clienți digitali care folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Suntem aici, 24/7

Noapte sau weekend, nu contează, poți face operațiuni bancare oricând. Iar dacă ai nevoie și de alte informații bancare poți apela *2000.