Skip to main content

Apple Pay

Plătești smart cu Apple Pay și orice card Raiffeisen Bank, iar tranzacțiile tale apar instant în aplicație. Totul este validat prin Touch ID sau Face ID, astfel plățile tale sunt super securizate. 

De ce ai nevoie?

Aplicația Apple Pay

Poți utiliza Apple Pay dacă ai orice card contactless, fie debit sau credit. Ca să iți instalezi aplicația ai nevoie doar de un iPhone.

Plătești cu iPhone sau Apple watch

Bucură-te de toate avantajele Raiffeisen Bank, de-acum folosind Apple Pay.

Smart, ușor sigur

Cum plătești cu Apple Pay?

Foarte simplu

În funcție de modelul de telefon pe care îl folosești și preferințele tale, te autentifici prin Touch ID, Face ID sau parola, apropii iPhone-ul sau Apple Watch-ul tău de POS. La anumite POS-uri poate fi solicitată și introducerea codului PIN pentru cardul utilizat.

Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în tara, cât și în străinătate, iar plățile cu telefonul mobil sunt realizate fără taxe sau comisioane. 

Întrebări frecvente

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Criterii minime de elegibilitate

Clienți Raiffeisen Bank deținători de carduri contactless de debit sau de credit și care utilizează un telefon iPhone.

Avantajele tale

Adaugă UȘOR cardurile tale în Apple Pay Ca să plătești super rapid și comod cu orice card Raiffeisen Bank, deschide aplicația Wallet pe iPhone, apasă pe butonul "+" și urmează instrucțiunile. Sau iți poți înrolă cardul direct din Noul Raiffeisen Smart Mobile. Asigura-te că ai aplicația actualizata, accesează secțiunea "Cardurile tale" din Dashboard și urmează instrucțiunile.
Plătești SMART, cu Apple Watch Ca să plătești oricând cu ceasul, deschide aplicația Apple Watch pe iPhone, selectează Wallet & Apple Pay, apasă “Add Card” și urmează instrucțiunile.
ZERO costuri la pachetele de cont curent Cu pachetele de cont curent ai tot ce contează pentru tine: card de debit și cont curent, dar și multe alte beneficii.
Plătești în rate fără dobândă Cu un card de cumpărături Raiffeisen Bank poți face inclusiv plăți în rate fără dobândă prin Apple Pay.
Vezi rapid tranzacțile Plătești smart cu Apple Pay și orice card Raiffeisen Bank, iar tranzacțiile tale apar instant în aplicație. Poți vizualiza ultimele 10 plăți făcute prin Apple Pay.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Faci banking smart, oriunde și oricând Ai control deplin asupra cardurilor și plaților tale prin noul Smart Mobile: achiți ușor toate facturile, blochezi sau reemiti, la nevoie, cardurile. Și asta la orice ora și în orice loc te-ai afla.
Card de cumpărături Doar la Raiffeisen Bank poți plati direct cu telefonul în rate fară dobândă la magazinele partenere Multishop, prin cardul tău de cumpărături.
ZERO costuri la pachetele de cont curent Cu pachetele de cont curent ai tot ce contează pentru tine: card de debit și cont curent, dar și multe alte beneficii.