Skip to main content

Plătește ușor cu telefonul, prin Google Pay!

Cu Google Pay, procesul de plată devine ușor și rapid. Plătești prin simpla apropiere a telefonului Andoid de terminalele de plată compatibile NFC (Near Field Communication), fără a mai fi necesară inserarea fizică a cardului în terminal. 

De ce ai nevoie?

Aplicația Google Wallet

Poți utiliza Google Pay dacă ai orice card contactless, fie debit sau credit. Ca să iți instalezi aplicația ai nevoie doar de un telefon Android.

Adaugă cardurile direct din Smart Mobile

Poți înrola cardurile tale direct din aplicația Raiffeisen Smart Mobile, ușor și rapid! Iată cum: 

1. Deschide aplicația Smart Mobile pe telefonul tău Android 

2. Mergi la secțiunea Carduri din aplicație 

3. Alege cardul/cardurile și apoi apasă butonul Adaugă în Google Pay 

4. Deblochează ecranul telefonului și plătește la orice POS contactless. 

Plătești cu telefonul sau ceasul tău Android

Bucură-te de toate avantajele Raiffeisen Bank, folosind Google Pay. 

Smart, ușor, sigur

Cum plătești cu Google Pay?

Foarte simplu

În funcție de modelul de telefon pe care îl folosești și preferințele tale, te autentifici prin amprenta sau parolă, apropii telefonul sau ceasul tău de orice POS. La anumite POS-uri poate fi solicitată și introducerea codului PIN pentru cardul utilizat.  

Utilizarea Google Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu telefonul mobil sunt realizate fără taxe sau comisioane. 

Întrebări frecvente

Termeni și condiții

Criterii minime de elegibilitate

Clienți Raiffeisen Bank deținători de carduri contactless de debit sau de credit și care utilizează un telefon Android.

Avantajele tale

Adaugă ușor cardurile tale Ca sa platesti super rapid si comod cu orice card Raiffeisen Bank, deschide aplicatia Google Wallet pe telefonul tau Android si urmeaza instructiunile. Sau iti poti inrola cardul direct din Raiffeisen Smart Mobile. Asigura-te ca ai aplicatia actualizata, intra in sectiunea "Cardurile tale" si urmeaza instructiunile.
La fel de sigur Orice tranzacție făcută cu Google Pay este validată prin amprentă sau cod de securitate, astfel plățile tale sunt super securizate.
Plătești în rate fără dobândă Cu un card de cumpărături Raiffeisen Bank poți face inclusiv plăți în rate fără dobândă prin Google Pay.
Vezi rapid tranzacțile Plătești smart cu Google Pay și orice card Raiffeisen Bank, iar tranzacțiile tale apar instant în aplicație. Poți vizualiza ultimele plăți făcute prin Google Pay.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Faci banking smart, oriunde și oricând Ai control deplin asupra cardurilor și plăților tale prin noul Smart Mobile: achiți ușor toate facturile, blochezi sau reemiți, la nevoie, cardurile. Și asta la orice oră și în orice loc te-ai afla.
Card de cumpărături Doar la Raiffeisen Bank poți plăti direct cu telefonul în rate fără dobândă la magazinele partenere Multishop, prin cardul tău de cumpărături.
ZERO costuri la pachetele de cont curent Cu pachetele de cont curent ai tot ceea ce contează pentru tine: card de debit și cont curent, dar și multe alte beneficii.