Skip to main content

Asigurarea Bonus Protect 100% online

Viața e plină de suișuri și coborâșuri. Păstrează-ți echilibrul chiar și în cazul unor evenimente neașteptate. Cu Bonus Protect ai protecție oricând și oriunde în lume, până la 200.000 Lei.

Asigurare în caz de accident -  Bonus Protect

 

 

Asigurarea Bonus Protect disponibilă 100% online!

Îți iei toate masurile de precauție pentru protejarea ta, însă pot fi evenimente neașteptate pe care nu le poți anticipa. Alege asigurarea în caz de accident, din grijă pentru cei dragi!

Asigurarea Bonus Protect oferă acoperire continuă oriunde în lume, atât pentru tine cât și pentru familia ta. Îți poți lua asigurarea chiar acum 100 % online și fără o evaluare medicală în prealabil. Mai mult, prima de asigurare lunară este retrasă automat din cardul tău pentru care s-a activat plata recurentă.

Aplică online chiar acum!

Simplu și rapid!

Durează doar câteva minute să completezi formularul cu datele date, iar protecția ta intră în vigoare la data menționată în polița de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei calendaristice imediat următoarei zilei în care s-a achitat întâia rată de primă.

Documentație

Document de informare Asigurarea de accidente Bonus Protect

Termeni și condiții Bonus Protect

Indiferent de ce s-ar întâmpla, ești pe deplin pregătit:

100% online

Îți poți cumpăra asigurarea chiar acum, 100% online, fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank și fără o evaluare medicală prealabilă.

Protecție oricând & oriunde

Protecție oricând & oriunde în lume, până la 200.000 Lei. În cazul unor evenimente neașteptate care iți pot afecta stilul de viață.

Beneficiu suplimentar

Beneficiu suplimentar până la 25.000 Lei. În cazul decesului din orice cauză.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Ai asigurare la un click distanță

Îți poți lua asigurarea chiar acum fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank, fără să completezi hârtii și fără o evaluare medicală prealabilă.

Access oricând la situația contractelor tale

Îți poți verifica simplu și ușor contractele tale de asigurare pe toată durata lorc, accesând MyUNIQA, aplicație pusa la dispoziția ta de partenerul băncii, UNIQA.

Confort la plata primelor

Uiți de stres, termene de plată și drumuri la bancă. Plata primelor de asigurare se face automat prin intermediul cardului tău, fără alte formalități.

Întrebări frecvente

Protectia ta intra in vigoare la data prevazuta in polita de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei imediat urmatoare platii primei rate de prima. In cazul unei accident care duce la o invaliditate permanenta totala, vei primi indemnizatia de asigurare daca invaliditatea depaseste 40% conform Scalei de indemnizare prevazuta in conditiile de asigurare.

Toate daunele vor fi notificate în termen de maximum 30 de zile de la data producerii evenimentului asigurat prin completarea informațiilor în platforma online secțiunea "Notifică o daună" și transmiterea tuturor documentelor solicitate. Din momentul recepționarii informațiilor, dosarele de daună sunt procesate în termen de 10 zile lucrătoare.

Accidentul este un eveniment cauzat de forte externe, imprevizibil, neintentionat si neasteptat, generat de un factor extern organismului, survenit pe perioada de asigurare, independent de vointa asiguratului si care provoaca acestuia, in mod direct si independent de orice alta afectiune, vatamare corporala sau deces.

Nu trebuie sa iti faci griji privind plata primelor de asigurare, acestea urmand a fi colectate prin intermediul cardului tau.

Nu. Despagubirile (in cuantumul sumei asigurate din Polita de asigurare) sunt platite integral direct catre tine si le poti folosi exact asa cum doresti. UNIQA nu plateste nicio parte din despagubire catre medicii, spitalele/ institutiile medicale in care ai fost tratat. Sumele primite ca despagubire pot fi utilizate pentru plata tratamentelor, pentru nevoile de zi cu zi ale familiei tale, sau pentru orice altceva consideri ca iti este necesar pentru a te recupera ca urmare a unui accident. De la tine vom solicita doar documentele care dovedesc producerea evenimentului asigurat acoperit de Bonus Protect.