Skip to main content

RaiPay

Plătești oricând și oriunde, în siguranță, direct cu telefonul, prin RaiPay pe Android. Doar la Raiffeisen Bank apropii cardul de spatele telefonului tău Android și acesta apare instant în RaiPay, prin NFC.

De ce ai nevoie pentru a folosi RaiPay?

Aplicația RaiPay

RaiPay poate fi utilizată de clienții Raiffeisen Bank deținători de carduri contactless de debit sau de credit.
Pentru instalarea aplicației:
Telefon cu sistem de operare Android, versiune minim 7.0.
Pentru plăți cu telefonul:
NFC (Near Field Communication) activat pe telefonul tău.

Întrebări frecvente

Găsește aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Afla răspunsurile

Cum plătești cu RaiPay?

Plata cu telefonul prin RaiPay este la fel de simplă ca o plată contactless cu cardul:
• până la 100 lei: aprinzi ecranul telefonului
• peste 100 lei: deblochezi telefonul și îl apropii de POS. Dacaă ai apropiat telefonul cu ecranul blocat de POS, îl deblochezi și apoi îl apropii din nou.
Poți realiza plăți cu telefonul în valoare de maximum 10.000 lei.
Pentru securitatea plăților, RaiPay îți va cere, din când în când, autorizarea plății prin introducerea parolei de aplicație. Asigura-te că ai opțiunea NFC activata atunci când vrei să plătești cu telefonul

În plus, prin intermediul Cardurilor înrolate în Aplicație se pot efectuarea retrageri de numerar la ATM-urile compatibile, care permit utilizarea Aplicației. Pentru retragerea de numerar este necesară introducerea PIN-ului Cardului (nu parola Aplicației) pe terminalul ATM de la care se efectuează retragerea.

Termeni și condiții RaiPay

Criterii minime de elegibilitate

Clienți Raiffeisen Bank deținători de carduri contactless de debit sau de credit și care utilizează un telefon Android.

Avantajele tale

Plătești SMART, cu telefonul Aprinzi sau deblochezi ecranul telefonului, îl apropii de POS și plătești instant cu RaiPay.
Adaugi UȘOR toate cardurile tale Doar la Raiffeisen Bank apropii cardul de spatele telefonului tău Android și acesta apare instant în RaiPay, prin NFC.
Rate fară dobândă Doar la Raiffeisen Bank plătești direct prin RaiPay în rate fară dobândă la magazinele partenere Multishop, prin cardul tău de cumpărături.
Mereu cu tine 24/7 Ai tot timpul telefonul la tine. De acum poți merge la cumpărături doar cu telefonul și plătești simplu și rapid în țară sau în străinătate.
La fel de SIGUR Plățile cu RaiPay sunt la fel de securizate ca și cele făcute cu cardul.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Faci banking smart, oriunde și oricând Ai control deplin asupra cardurilor și plăților tale prin noul Smart Mobile: achiți ușor toate facturile, blochezi sau reemiți, la nevoie, cardurile. Și asta la orice oră și în orice loc te-ai afla.
Card de cumpărături Doar la Raiffeisen Bank poți plati direct cu telefonul în rate fără dobândă la magazinele partenere Multishop, prin cardul tău de cumpărături.
ZERO costuri la pachetele de cont curent Cu pachetele de cont curent ai tot ce contează pentru tine: card de debit și cont curent, dar și multe alte beneficii.