Skip to main content
Multishop

Programul Multishop

Cardul tău Raiffeisen este partenerul ideal pentru shopping!

Vrei să profiți din plin de ofertele speciale din magazine? Programul Multishop îți oferă facilitatea ratelor fără dobândă pentru cumpărături neprevăzute.

Acum este mai ușor să ții pasul cu tendințele care îți completează stilul, iar cardul tău de cumpărături de la Raiffeisen Bank e partenerul ideal pentru achiziții inspirate în magazine fizice și online.

Avantajele tale

Tu îți alegi numărul de rate

Ai la dispoziție o rețea în extindere de magazine partenere, de unde poți cumpăra produse pe care să le achiți apoi în rate lunare fără dobândă. Practic nu plătești decât ceea ce cumperi.
 
Facilitatea rate fără dobândă este disponibilă exclusiv la partenerii băncii, planul de rate fiind setat automat de comerciant, la momentul plătii.    
 
În cazul comercianților care acceptă rate fără dobândă în mediul online, vei selecta numărul de rate dorit înainte de a finaliza tranzacția, direct în pagină de plată, în funcție de planurile de rate oferite de comerciant.
 
Numărul de rate fără dobândă poate varia de la un partener la altul, astfel că este important că în momentul efectuării tranzacției să comunici vânzătorului numărul de rate dorit, dintre cele oferite de comerciant.

Lista extinsă de magazine partenere

Consultă lista partenerilor Multishop și vezi unde poți beneficia de rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank.

Programul Multishop - Rate fără dobândă

Cum funcționează

Programul este disponibil pentru orice plăți efectuate cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank în magazinele partenere din program, având diferite domenii de activitate: modă, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT etc. Poți consulta lista magazinelor partenere mai jos, în aceasta pagină.

Când ești la cumpărături, poți identifica ușor magazinele partenere, prin elementele de semnalizare Multishop, amplasate la intrare sau la casele de marcat. Tot ce trebuie să faci este să specifici că vrei să plătești cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank în numărul de rate dorit. Ulterior, urmărești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fără dobândă și rambursezi până la data scadenței pentru a beneficia de dobândă 0%.