Skip to main content

Fidelis, ediția centenar

Nevoi de viață

Te-ai gândit să economisești pentru proiectele tale de viitor sau ale celor dragi ție? Alege să investești în condiții de risc scăzut, cumpărând titluri de stat în cadrul ediției aniversare FIDELIS, Centenar. Detalii în Prospectul de emisiune și Anunțul de emisiune.

Fidelis, ediția centenar

Ministerul Finanțelor Publice marchează Centenarul Unirii printr-o emisiune specială de titluri de stat în cadrul programului FIDELIS cu  scadență în anul 2018, la 100 de ani de la Marea Unire. Raiffeisen Bank face parte din Sindicatul de Intermediere al acestei ediții Centenar. Titlurile de stat emise vor avea o dobânda de 2,15%/an, cu plata anuală, dobânzile și câștigurile de capital aferente fiind venituri neimpozabile. Citește cu atenție Prospectul de emisiune  și informațiile despre materialul publicitar înainte de a subscrie!

Loteria centenar

FIDELIS, ediția Centenar

La scadență, Ministerul Finanțelor Publice va organiza o loterie aniversară prin care 100 de persoane fizice, dețînători de titluri de stat ai emisiunii jubiliare, vor câștigă premii de câte 1.000 de LEI fiecare, indiferent de numărul de titluri deținute. Detalii în Prospectul de emisiune.

Tot ce vrei să știi despre serviciile de custodie:

Rată dobânzii

2,15%/an

Valoarea nominală100 Lei

Scadență

Titlurile de stat au scadență în luna august 2018.

Valoarea minimă pentru subscriere

Valoarea minimă a unei subscrieri este de 100 lei, reprezentând prețul de emisiune al unui Titlu de stat.

Impozitare

Dobânzile și câștigurile de capital realizate din deținerea și tranzacționarea titlurilor emise de Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice sunt venituri neimpozabile.

Cum poți achiziționa serviciul

Extrem de simplu!

Poți subscrie titluri de stat în orice agenție Raiffeisen Bank. Plata titlurilor de stat la subscriere se face prin virament bancar și depunere numerar. În cazul în care nu ai un cont la Raiffeisen Bank, îți poți deschide unul pe loc, scutit de plata comisioanelor aferente acestui cont pe perioada de derulare a ofertei publice. 

Citește cu atenție Prospectul de emisiune pentru Titluri de stat înainte de a subscrie! O investiție în titluri de stat implică și anumite riscuri, incluzând, fără a se limita la, modificări legislative inclusiv regimul fiscal aplicabil sau riscuri legate de rată dobânzii.

Cumpărătorii care doresc vânzarea titlurilor înainte de scadență, le pot vinde oricând prin băncile intermediare, care furnizează cotații zilnice de preț iar comisionul maxim perceput este 0,1 % din valoarea titlurilor de stat vândute.

Raiffeisen Bank SA, cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca 246C, cod 014476 România, tel/fax:*2000 / 021.230. 06.84, înregistrată în registrul ASF cu nr. PJR01INCR/400009, autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia ASF nr. A75/30.01.2014 completată de decizia ASF A239/27.03.2014.

În sprijinul tău

Vizitează-ne

Vizitează-ne

Te așteptăm în orice agenție Raiffeisen Bank pentru subscriere și consiliere.

Sună-ne

Sună-ne

Consilierii noștri îti stau la dispoziție la telefon *2000.