Skip to main content

Asigurarea Explore the World 100% online

Protejează-ți planurile de călătorie!

Cu cât este mai sigură călătoria, cu atât este experiența mai bogată. Asigurarea de călătorie „Explore the World” acoperă evenimentele neașteptate care ar putea apărea în timpul vacanței tale.

Aplică online chiar acum!

Cum ar fi să te bucuri de o călătorie fără griji?

Cu asigurarea de călătorie Explore the World îți poți acoperi pierderile financiare datorate unor evenimente neprevăzute și ești acoperit, indiferent de ce s-ar întâmpla.

Simplu și rapid!

Durează doar câteva minute să completezi formularul cu datele date, iar protecția ta intră în vigoare la data menționată în polița de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei calendaristice imediat următoarei zilei în care s-a achitat întâia rată de primă.

Documentație

Document de informare Asigurare Explore the world

Termeni și condiții Explore the world

Doar câteva dintre beneficiile Explore the World:

Servicii medicale în străinătate

Beneficiezi de tratament medical în străinătate, în caz de îmbolnăvire sau accident și de servicii de asistență & asistență medicală.

Importante pentru călătoria ta

Ai inclusă asigurarea bagajelor și a documentelor de călătorie.

Asistență rutieră auto

Ai inclusă asistență rutieră, în cazul în care ai nevoie.

Acoperirea evenimentelor neprevăzute

Asigurarea acoperă posibilele evenimente generate pe perioada călătoriei, inclusiv de virusul SARS CoV 2.

Beneficii opționale

Acoperirea pentru practicarea sporturilor, inclusiv sporturi extreme, și anularea călătoriei sau întreruperea ei.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Ai asigurare la un click distanță

Îți poți lua asigurarea chiar acum fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank, fără să completezi hârtii și fără o evaluare medicală prealabilă.

Acces oricând la situația contractelor tale

Acces oricând la situația contractelor tale de asigurare. Îți poți verifica simplu și ușor contractele tale de asigurare pe toată durata lor accesând MyUNIQA, aplicație pusa la dispoziția ta de partenerul băncii, UNIQA.

Confort la plata primelor

Uiți de stress, termene de plată și drumuri la bancă. Plata primelor de asigurare se face automat prin intermediul cardului tău, fără alte formalități.

Întrebări frecvente

Vei fi protejat imediat după achiziționarea poliței de asigurare, pentru perioada de călătorie specificată de tine.

In cazul producerii unui eveniment asigurat, contacteaza Centrul de Asistenta CORIS Assistance la nr. tel: +4021 201 90 46 sau e-mail: asistentauniqa@coris.ro si urmeaza instructiunile comunicate. In functie de riscul asigurat, partenerii nostri iti vor comunica timpul maxim in care vei primi indemnizatia de asigurare.

Pentru a iti oferi suport, ne poti contacta prin e-mail, pe adresa info@uniqa.ro sau prin telefon, la numarul 0374 400 400 (program call center non-stop).

Nu trebuie sa faci drumuri suplimentare la banca, prima de asigurare se plateste o singura data, prin intermediul cardului tau, chiar in fluxul de emitere a politei.

Este posibil sa iti solicitam transmiterea anumitor documente (de exemplu, polita de asigurare, contracte relevante, declaratii oficiale emise de autoritati, facturi etc). Te rugam sa consulti documentul postat mai sus, Informatii generale despre contract, pentru detalii complete.