Vino la Raiffeisen pentru banking #CumItiPlace si ZERO conditii de venit

Inca nu esti client Raiffeisen? Acum e atat de usor sa iti deschizi un cont curent ZERO Simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia Smart Mobile din App Store sau Google Play si iti deschizi cont direct cu telefonul. Uita de drumurile la banca, iti deschizi contul 100% online, din confortul casei tale. Sau din parc. Ori dintr-o cafenea. Practic, de oriunde iti doresti..
Sau, daca preferi, ne poti lasa datele in formularul de mai jos si te sunam noi. Orice varianta alegi, te asiguram ca meriti un banking confortabil, #CumItiPlace

Alege cum iti iei Zero Simplu

Faci totul 100% online

Descarca aplicatia Smart Mobile si ia-ti rapid oferta ZERO Simplu.

Sau ne lasi datele si te sunam noi

Completeaza formularul iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Ai o multime de beneficii gratuite, la tot ce conteaza pentru tine

Ai o multime de beneficii gratuite, la tot ce conteaza pentru tine

ZERO conditii de venit

E simplu sa te bucuri de zero costuri: platesti cu cardul, cu telefonul sau din aplicatia de mobile banking cel putin o data pe luna si atat! Nici nu te complici cu mutatul salariului sau cu sume minime de incasat in cont. Iar daca nu ai inca un cont la Raiffeisen poti sa-ti deschizi si de la distanta, de pe mobil direct descarca aici aplicatia din App Store sau Google Play

Mobile banking – oriunde, oricand

Indiferent unde te afli, tot ce ai nevoie este la un click distanta: doar deschizi aplicatia Smart Mobile si verifici instant cum stai cu bugetul, platesti facturi, trimiti bani catre prieteni sau te asiguri ca ti i-au trimis ei, pui bani deoparte si nu numai. Totul, cu ZERO costuri.

ZERO costuri la plati, incasari si retrageri in lei

Tranzactionezi fara batai de cap, cu zero costuri: faci cumparaturi, te bucuri de transferuri in lei de la/catre orice banca din Romania ori platesti facturi prin internet sau mobile banking. Si nu ai niciun comision, nici macar de administrare cont si card. In plus poti sa scoti bani rapid de la ATM-ul oricarei banci din Romania si beneficiezi de aceleasi  ZERO comisioane. 

Schimbi lei <-> eur la curs BNR

Te bucuri de curs valutar preferential de luni pana vineri de la 10:00-11:00, in aplicatia ta Smart Mobile. E ora ta, Smart Hour, si poti schimba pana la 1.500 euro/zi la curs BNR.

Cum poti avea toate beneficiile gratuite?

Daca ai peste 18 ani si domiciliul in Romania, tot ce trebuie sa faci este sa platesti cel putin o data pe luna cu telefonul sau cardul si ai ZERO costuri la toate beneficiile. Nu trebuie sa vii cu salariul la Raiffeisen.
Daca se intampla sa nu faci macar o plata intr-o luna, cu cardul sau telefonul, ai aceleasi beneficii cu 10 lei taxa in luna respectiva. 

Iar daca ai intre 18 si 24 de ani, nici nu mai trebuie sa te gandesti la asta, ai ZERO costuri garantat chiar si fara o plata lunara.


 

Acum ai sprijin neconditionat de la Raiffeisen

Perioada prin care trecem, cere mai mult de la noi toti, iar noi, la Raiffeisen stim ca acum e momentul sa ramanem aproape de clientii nostri. 
Am ales sa ne pastram promisiunea de a face #bankingasacumtrebuie si de a #ramaneimpreuna – prin pachetul de cont curent cu zero costuri, acum si fara conditii de venit.

 

Complementary Content
${loading}