Skip to main content

Asigurarea Confort Med 100% online

Spitalizarea poate fi o povară, mai ales că implică și costuri medicale neașteptate. Concentrează-te pe recuperare cu Confort Med, asigurarea care te ajută în caz de spitalizare și intervenții chirurgicale.

Asigurare in caz de spitalizare - Confort Med 

Asigurarea Confort Med disponibilă 100% online!

Primești sprijin atunci când ai cea mai mare nevoie!

Sănătatea noastră este importantă și avem grija să ne mentionem sănătoși în fiecare zi. Totuși, în cazul unui eveniment nefericit, dacă avem nevoie de spitalizare ne-am dori să beneficiem de cea mai bună îngrijire și de cel mai bun tratament.

Confort Med, asigurarea în caz de spitalizare și intervenții chirirgicale, îți oferă sprijinul financiar în cazul unei spitalizări sau al unei operații ca urmare a unui accident sau boli.

Aplică online chiar acum!

Simplu și rapid!

Durează doar câteva minute să completezi formularul cu datele date, iar protecția ta intră în vigoare la data menționată în polița de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei calendaristice imediat următoarei zilei în care s-a achitat întâia rată de primă.

Documentație

Document de informare Asigurare în caz de spitalizare și intervenții chirurgicale Confort Med

Termeni și condiții Confort Med

Indiferent de ce s-ar întâmpla, ești pe deplin pregătit:

100% online

Iti iei asigurarea chiar acum, fara vizita intr-o agentie si nu necesita evaluare medicala in prealabil

Rapiditate

Primesti in cel mai scurt timp pana la 160 Lei pentru fiecare zi de spitalizare sau pana la 16.000 Lei pentru interventii chirurgicale, ca urmare a unui accident sau a unei imbolnaviri.

Serviciul de Telemedicină

Beneficiu suplimentar ce îți oferă consiliere medicală 24/7 de la un specialist, prin telefon sau apel video.

Acoperire extinsă

Confort Med îți oferă acoperire extinsă, oricând și oriunde în lume..

Întrebări frecvente

Asigurarea ta intra in vigoare la data prevazuta in polita de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei imediat urmatoare platii primei rate de prima.

Pentru a îți oferi suport, ne poți contacta prin e-mail, pe adresa info@uniqa.ro sau prin telefon, la numărul 0374 400 400, de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00. Pentru deschiderea unui dosar de daună, ne poți transmite o notificare scrisă pe email, la adresa daune-viata@uniqa.ro sau poți completa formularul tipizat pus la dispoziție pe site-ul www.uniqa.ro.

Nu trebuie sa iti faci griji privind plata primelor de asigurare, acestea urmand a fi colectate prin intermediul cardului tau.

Despagubirile (in cuantumul sumei asigurate din Polita de asigurare) sunt platite integral direct catre tine si le poti folosi exact asa cum doresti. UNIQA nu plateste nicio parte din despagubire catre medicii, spitalele / institutiile medicale in care ai fost tratat. Sumele primite ca despagubire pot fi utilizate pentru plata tratamentelor, pentru nevoile de zi cu zi ale familiei tale sau pentru orice altceva consideri ca iti este necesar.

Indemnizatia de asigurare se calculeaza conform mentiunilor din Conditiile de asigurare si se achita in termen de maximum 10 (zece) zile lucratoare de la data primirii de catre Asigurator a ultimului document necesar finalizarii instrumentarii dosarului de dauna.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Ai asigurare la un click distanță

Îți poți lua asigurarea chiar acum fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank, fără să completezi hârtii și fără o evaluare medicală prealabilă.

Access oricând la situația contractelor tale

Îți poți verifica simplu și ușor contractele tale de asigurare pe toată durata lorc, accesând MyUNIQA, aplicație pusa la dispoziția ta de partenerul băncii, UNIQA.

Confort la plata primelor

Uiți de stress, termene de plată și drumuri la bancă. Plata primelor de asigurare se face automat prin intermediul cardului tău, fără alte formalități.