Skip to main content

Asigurări de viață cu componentă de economisire garantată

Atunci când îți dorești protecție sau economii pentru viitor, asigurarea de viață cu economisire garantată este planul de rezervă ideal, la care poți recurge în cazul unui eveniment major nedorit.

Tot ce vrei să știi despre asigurări de viață cu componentă de economisire garantată:

Asigurarea de viață cu componentă de economisire te ajută să fii protejat în situația în care ți se întâmplă ceva neprevăzut și în același timp să economisești pentru confortul tău de mai târziu sau pentru a susține financiar visele și planurile celor dragi.

Cum poți achiziționa produsele

Vino în orice agenție Raiffeisen Bank și solicită încheierea unui contract pentru asigurarea de viață cu componenta de economisire, iar noi îți vom oferi toate informațiile necesare semnării contractelor de asigurare.

Asigură-ți un viitor mai bun!

Asigurarea de viață cu economisire garantată este un plan de rezervă, la care tu sau familia ta puteți recurge în cazul în care intervine un eveniment major nedorit (invaliditatea permanentă sau chiar decesul ca urmare a unui accident) cu ajutorul Uniqa Asigurări de viață, partenerul Raiffeisen Bank.

Dacă dorești să strângi bani pentru viitorul copilului tău, asigurarea de viață Junior Protect Plus este o soluție potrivită care îi poate oferi copilului tău confort și stabilitate financiară la maturitate, acces la cea mai buna educație sau un start pentru propria afacere.

Iar pentru viitorul tău te poți baza pe asigurarea de viață Senior Protect Plus. Aceasta îți poate oferi confort, liniște și stabilitate financiară la pensie, te poate ajuta să-ți îndeplinești unul dintre visele tale sau chiar să-ți duci la bun sfârșit planurile pe care le-ai amânat în timp.

Junior Protect Plus

Asigurarea de viață cu componentă de economisire pentru planurile tale de viitor

Junior Protect Plus reprezintă o soluție financiară pentru părinți sau membri apropiați ai familiei, care doresc protecție sau economii pentru cei mici.

Iată cum funcționează concret acest plan financiar:

Copilul tău va primi un sprijin financiar în situația în care nu îl mai poți susține în urma apariției unui eveniment nefericit, cum ar fi decesul cauzat de un accident. Pentru ca viitorul copilului tău să fie protejat, contractul continuă iar Uniqa Asigurări de Viață preia plata primelor până la terminarea lui. În plus, copilul primește la finalul contractului suma asigurată și un beneficiu suplimentar, garantate, pentru un start în viață mai sigur.

Dacă pe perioada contractuală nu se întâmplă niciun eveniment nefericit, copilul tău primește suma asigurată și beneficiul suplimentar, garantate, la maturitatea contractului.

În funcție de planurile pentru copilul tău, poți alege să îi oferi sprijin financiar în momentele importante din viața lui, de aceea îți punem la dispoziție durate contractuale flexibile și 4 variante de primă de asigurare lunară din care poți alege. Contractele pe termen lung sunt o soluție pentru a economisi regulat sume mici care să nu iți afecteze stilul de viață.

Senior Protect Plus

Asigurarea de viață cu componentă de economisire pentru planurile tale de viitor

Senior Protect Plus reprezintă o soluție financiară pentru cei care doresc protecție sau economii pentru viitor.

Iată cum funcționează concret acest plan financiar pentru asigurarea de viață:

Știm cât de importante sunt planurile tale de viitor și ale celor dragi tie. Îți suntem alături astfel încât să le poți urma și în situația unui eveniment nefericit cum ar fi o invaliditate ca urmare a unui accident.Vei primi un sprijin financiar pentru ca tu și cei dragi să vă păstrați stilul de viață, chiar dacă nu mai poți lucra. Contractul continuă iar Uniqa Asigurări de Viață preia plata primelor până la terminarea sa. În plus, vei primi la finalul contractului suma asigurată și un beneficiu suplimentar, garantate, pentru un viitor liniștit.Dacă pe perioada contractuală nu se întâmplă niciun eveniment nefericit, vei primi suma asigurată și beneficiul suplimentar, garantate, la maturitatea contractului.

În funcție de planurile tale de viitor, îți punem la dispoziție 3 durate contractuale și 4 variante de prima de asigurare lunară din care poți alege. Contractele pe termen lung sunt o soluție pentru a economisi regulat sume mici care să nu îți afecteze stilul de viață.

Beneficiile tale

Protecție pentru tine și familia ta

Junior Protect Plus îți oferă siguranța că, în cazul decesului din accident, copilul tău va fi protejat și garanția că la maturitate vă beneficia de suma asigurată.
Senior Protect Plus te asigură că în cazul unui accident vei fi protejat împreună cu familia, iar la maturitate beneficiezi de suma asigurată.

Accesibilitate

Îți protejezi viitorul într-un mod accesibil cu asigurarea de viață cu componentă de economisire garantată. Cu minimum 100 Lei/ luna, economisești disciplinat și ai siguranța protecției în cazul unui eveniment nefericit atât pentru tine, prin intermediul Senior Protect Plus, cât și pentru copilul tău, cu ajutorul Junior Protect Plus.

Simplitate

Polița se emite pe loc. Nu ai nevoie de un examen medical sau de o evaluare a ocupației pentru a încheia contractul pentru asigurarea de viață.

Întrebări frecvente

Asigurarea mixta de viață cu componentă de economisire garantată reprezintă un plan de protecție financiară pentru persoana asigurată în cazul apariției unor evenimente nedorite și oferă totodată și posibilitatea de economisire a unei părți din prima de asigurare, beneficiind astfel de o rată de dobândă garantată, pe toată durata contractului de asigurare.

Asigurarile de viata nu se exclud una pe cealalata ci se completeaza, astfel incat sa beneficiezi de o acoperire maxima impotriva riscurilor ce pot aparea.

La finalul contractului, daca asiguratul este in viata, societatea de asigurari va plati beneficiarului desemnat prin contractul de asigurare suma asigurata si beneficiul suplimentar, garantate, precum si o suma suplimentara obtinuta din participarea la rezultatul investitional al societatii, daca este cazul.

In cazul neplatii primei de asigurare la data scadentei, beneficiezi de o perioada de gratie la plata primei dupa care contractul de asigurare se suspenda si astfel inceteaza protectia prin asigurare.
In cazul in care contractul de asigurare are valoare de rascumparare te poti adresa societatii pentru transferul acesteia in contul tau.

Prima de asigurare lunara se plateste prin serviciul debit direct, ConfortaBill pus la dispozitie in mod gratuit de catre Raiffeisen Bank clientilor sai titulari de contracte de asigurare.

In cazul producerii evenimentului asigurat trebuie notificata in cel mai scurt timp societatea de asigurari cu care s-a incheiat contractul de asigurare urmand ca ulterior sa fie furnizate si documentele necesare intocmirii dosarului de despagubire.