Skip to main content

Asigurarea Vitality Protect 100% online

Sănătatea e fragilă, dar tocmai de aceea este și extrem de prețioasă.

Ai încredere să depășești cele mai dificile momente atunci când ești asigurat cu Vitality Protect, asigurarea pentru afecțiuni grave, cu protecție de până la 100.000 Lei.

 

Îți poți lua asigurarea chiar acum, 100 % online!

Protejează-ți sănătatea! Ai încredere că vom găsi împreună cele mai bune soluții, chiar și în momentele cele mai dificile.

Poți să depășeșți orice obstacol atunci când ești protejat cu Vitality Protect, asigurarea pentru afecțiuni grave. Îți poți lua asigurarea chiar acum, 100% online și fară o evaluare medicală în prealabil, iar prima de asigurare lunară este retrasă automat din cardul tău pentru care s-a activat plata recurentă.

Aplică online chiar acum!

Simplu și rapid!

Durează doar câteva minute să completezi formularul cu datele date, iar protecția ta intră în vigoare la data menționată în polița de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei calendaristice imediat următoarei zilei în care s-a achitat întâia rată de primă.

Documentație

Document de informare Asigurarea de accidente Vitality Protect

Termeni și condiții Vitality Protect

Indiferent de ce s-ar întâmpla, ești pe deplin pregătit:

100% online

Îți poți cumpăra asigurarea chiar acum, 100% online, fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank și fără o evaluare medicală prealabilă.

Protecție substanțială

Protecție substanțială până la 100.000 Lei, în funcție de pachetul de asigurare ales, în cazul diagnosticării cu una dintre cele 5 afecțiuni grave.

Acoperire Bonus

A doua opinie medicală. Instituții medicale de top vor reanaliza diagnosticul inițial și îți vor face o recomandare pentru un plan de tratament.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Ai asigurare la un click distanță

Îți poți lua asigurarea chiar acum fără să vii într-o agenție Raiffeisen Bank, fără să completezi hârtii și fără o evaluare medicală prealabilă.

Access oricând la situația contractelor tale

Îți poți verifica simplu și ușor contractele tale de asigurare pe toată durata lorc, accesând MyUNIQA, aplicație pusa la dispoziția ta de partenerul băncii, UNIQA.

Confort la plata primelor

Uiți de stress, termene de plată și drumuri la bancă. Plata primelor de asigurare se face automat prin intermediul cardului tău, fără alte formalități.

Întrebări frecvente

Protecția ta intră în vigoare la data menționată în polița de asigurare, dar nu mai devreme de ora 00:00 a zilei calendaristice imediat următoarei zilei în care s-a achitat întaia rată de primă. În caz de diagnostigare cu una dintre cele 5 afecțiuni grave, vei putea beneficia de indemnizația de asigurare după 3 luni de la data de început a contractului de asigurare.

Toate daunele vor fi notificate in termen de maximum 30 de zile de la data producerii evenimentului asigurat prin completarea informatiilor in platforma online sectiunea "Notifica o dauna" si transmiterea tuturor documentelor solicitate. Din momentul receptionarii informatiilor, dosarele de dauna sunt procesate in termen de 10 zile lucratoare.

Afectiunea grava are un impact semnificativ asupra stilului de viata si a longevitatii, implicand costuri ridicate si / sau provocand morbiditate. Afecțiunile grave acoperite de Vitality Protect sunt urmatoarele: Cancer, Accident Vascular Cerebral, Infarct Miocardic Acut, Insuficienta Renala Cronica, Scleroza Multipla. Afectiunile medicale preexistente, mentionate in Declaratia privind starea de sanatate, pe care v-o asumati la incheierea contractului de asigurare sunt excluse.

Nu trebuie sa iti faci griji privind plata primelor de asigurare, acestea urmand a fi colectate prin intermediul cardului tau.

Nu. Despagubirile (in cuantumul sumei asigurate din Polita de asigurare) sunt platite integral direct catre tine si le poti folosi exact asa cum doresti. UNIQA nu plateste nicio parte din despagubire catre medicii, spitalele/institutiile medicale in care ai fost tratat. Sumele primite ca despagubire pot fi utilizate pentru plata tratementelor, pentru nevoile de zi cu zi ale familiei tale, sau pentru orice altceva consideri că iti este necesar pentru a te recupera ca urmare a afectiunii grave. De la tine vom solicita doar documentele care dovedesc diagnosticarea cu afecțiunea grava acoperita de Vitality Protect.