Skip to main content

Structuri de administrare

Administrarea Raiffeisen Bank S.A. este realizata intr-un sistem dualist format din Directorat si Consiliul de Supraveghere.

Sistemul dualist permite segregarea responsabilitatilor de conducere a unei societati comerciale - indeplinite de Directorat - de responsabilitatile de control ce sunt indeplinite de Consiliul de Supraveghere. Sistemul dualist asigura eficientizarea procesului de luare a deciziilor operative, intarind totodata controlul asupra factorilor de decizie.

Consiliu de Supraveghere

Consiliul de Supraveghere exercita un control permanent asupra activitatii curente de conducere a bancii realizata de catre Directorat.

Afla mai multe

Directorat

Directoratul asigura conducerea operativa a bancii si este format din 7 membri numiti de catre Consiliul de Supraveghere.

Afla mai multe

Responsabilitati:

Consiliul de Supraveghere exercita un control permanent asupra activitatii curente de conducere a bancii realizata de catre Directorat. Consiliul de Supraveghere este format din 9 membri, numiti de Adunarea Generala a Actionarilor pentru mandate de 4 ani, cu posibilitatea de a fi realesi pentru perioade suplimentare.

Directoratul asigura conducerea operativa a bancii. Directoratul este format din 7 membri, numiti de Consiliul de Supraveghere pentru mandate de pana la 4 ani, cu posibilitatea de a fi realesi pentru perioade suplimentare.

Activitatile Consiliului de Supraveghere si Directoratului sunt reglementate de legislatia romana in vigoare si guvernate de prevederile Actului Constitutiv al Bancii (Art. 15 si 16).