Overdraft

Descopera facilitatea
de descoperit de cont

Overdraft

Descopera facilitatea
de descoperit de cont

.

Cauta o agentie

Pana la 6 salarii sau pensii nete

ZERO Comisioane

Dobanda avantajoasa

Aplica in orice agentie Raiffeisen pentru un Overdraft!

Fie ca ai un proiect de renovare, vrei sa investesti in tine sau pur si simplu ai nevoie de o suma de bani suplimentara, cand incasezi salariul sau pensia la Raiffeisen, poti accesa un overdraft si poti primi pana la 6 salarii sau pensii nete, in avans.

 

In plus, poti primi puncte Smart Market pe care le poti transforma in vouchere cu care sa iti iei ce iti doresti, daca ai primit si activat oferta pentru overdraft din aplicatia Smart Market. Nu uita ca pentru a primi punctele este necesar sa iti deschizi produsul in perioada campaniei, conform regulamentului din aplicatie.

Beneficii pentru planurile tale

Beneficii pentru planurile tale

Dobanda avantajoasa

Alege sa incasezi salariul sau pensia la Raiffeisen si te bucuri de dobanda avantajoasa, preferentiala ca urmare a alegerii tale.

Platesti dobanda doar pentru cat cheltuiesti

Cand optezi pentru descoperit de cont, ai confortul unei sume suplimentare pe care o ai la indemana oricand, dar platesti dobanda doar pentru suma utilizata din descoperitul de cont.

Pana la 6 salarii, simplu si rapid

Primesti echivalentul a maxim 6 salarii sau pensii nete pe loc daca indeplinesti conditiile de eligibilitate si esti de acord cu consultarea veniturilor la ANAF.

Posibilitatea majorarii sumei acordate

Oricand dupa acordarea facilitatii, poti aplica pentru o suma mai mare, in cazul cresterii venitului.

Vezi unde poti aplica

Conditii si exemplu de calcul overdraft

Poti solicita facilitatea de descoperit de cont daca indeplinesti urmatoarele conditii, cumulativ:
- sa fii persoana fizica
- sa ai varsta minima de 21 ani
- sa dovedesti ca inregistrezi venituri cu caracter permanent
- sa incasezi salariul sau pensia intr-un cont curent cu card de debit atasat, deschise la Raiffeisen Bank

 

Exemplu de calcul reprezentativ:

La o facilitate de credit de 5.367 Lei cu o dobanda variabila de 10.95% compusa din Indicele de referinta trimestrial - IRRC* + Marja Bancii 4.99%, acordata pe o perioada de 3 luni si utilizata in totalitate pe intreaga perioada, prin retragere integrala a facilitatii prin intermediul ATM-ului, comision de analiza dosar 0 Lei, comision de administrare pachet cont curent ZERO Simplu 10 Lei, dobanda lunara de plata este 48.97 Lei, DAE este 14.01%, iar costul total al creditului este 5,543.92 Lei.

* Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor acordate in moneda nationala calculat exclusiv pe baza tranzactiilor interbancare din trimestrul 2 2023 (IRCC) – 5.96% 
Pentru sumele inregistrate in Overdraft neautorizat imprumutatul datoreaza o Rata a dobanzii pentru descoperit de cont neautorizat care se calculeaza ca rata dobanzii la care se adauga 3%. 
 

Complementary Content
${loading}