Skip to main content

Intermediere Asigurari

In preocuparea sa constanta de a oferi produse si servicii complete si de calitate, Raiffeisen Bank este inregistrata la Autoritatea de Supraveghere Financiara ca Agent de Asigurare Afiliat, calitate in care o institutie de credit poate presta activitatea de distributie de asigurari ce consta in consultanta cu privire la contractele de asigurare, propunerea si incheierea  acestora sau in asistenta pentru gestionarea sau derularea unor astel de contracte.

Mai multe informatii despre Agentul Afiliat regasiti aici:

Inregistrare - Autoritatea de Supraveghere Financiara

Codul unic de inregistrare al Raiffeisen Bank ca Agent de Asigurare Afiliat in Registrul Intermediarilor Secundari in asigurari este RAJ - 500196, iar verificarea inscrierii se poate efectua pe pagina oficiala de internet a Autoritatii de Supraveghere Financiara, accesand urmatorul link: 
https://www.asfromania.ro/

Politica privind durabilitatea

Regulamentul UE nr. 2019/2088 care reglementeaza informatiile privind durabilitatea in sectorul serviciilor financiare enumera anumite obligatii pe care institutiile financiare active pe pietele financiare trebuie sa le respecte in legatura cu transparenta si standardizarea informatiilor privind durabilitatea.

In calitate de distributor de produse de asigurari clasificate in categoria „Produse de investitii bazate pe asigurari” conform Directivei UE 2016/97 privind distributia de asigurari, asa cum a fost transpusa in legislatia nationala prin Legea 236/2018, cu modificarile ulterioare, impreuna cu Normele de aplicare ale acesteia, Raiffeisen Bank S.A. asigura informarea pre-contractuala si continua infomare a investitorilor finali. 

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de durabilitate va rugam sa consultati:

Conducerea activitatii
Contact