Skip to main content
Devino client Raiffeisen

ZERO costuri, ZERO comisioane, ZERO griji - PE VIAȚĂ

Află detaliile campaniei din regulament.

Perioada campaniei: 19.02.2024 – 14.04.2024.

Devino client, deschide cont Zero Simplu până pe 14 aprilie 2024 și ai ZERO costuri cu ZERO condiții de venit – pe viață! Faci o zi mai ușoară posibilă, cu Zero Simplu!

Mobile banking

Descoperă tot ce poți face în aplicație

Cel mai ușor mod de a face banking. Folosește aplicația Smart Mobile și ai oricând acces la cele mai importante servicii bancare, direct de pe telefonul tău.

Tot ce ne unește

Tot ce ne unește

Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONG-uri în sustenabilitate cu granturi
totale de 1 milion de euro.

Carduri de cumpărături

Te bucuri relaxat de cumpărături în până la 24 de rate fixe fără dobândă sau 60 de rate cu dobândă redusă. 

Ai Smart Mobile gratuit și zero comisioane în magazine și online. 

FLEXICREDIT

Flexicredit pe loc, online sau în agenție

Când planurile tale nu suportă amânare, vino la Raiffeisen să le pui în aplicare! Ai credit de nevoi personale Flexicredit pe loc, în orice agenție sau direct din aplicația ta Smart Mobile de pe telefon. 

Nu ești client Raiffeisen Bank? Apasă pe butonul “Aplică acum” de mai jos și te sunăm noi! 

Economisește

Poți face mai multe cu banii tăi atunci când te pregătești cu încredere pentru momentele importante din viața ta! La Raiffeisen Bank, ai posibilitatea să alegi varianta de economisire care ți se potrivește perfect: fie că optezi pentru conturi de economii și depozite flexibile, care îți permit accesul la banii tăi, fie pentru depozite la termen, create pentru evenimente planificate.

Asigurari

Asigurări

În viață ai nevoie întotdeauna de un plan de rezervă. Sănătatea, căminul, autoturismul, călătoriile și mai ales viața ta au nevoie de protecție. Raiffeisen Bank nu te lasă singur în față evenimentelor neprevăzute. 

banking-1-la-1

Raiffeisen Bank: Hai să vorbim 1:1

În orice moment al vieții ești, poți face mai multe cu banii tăi când posibilitățile se așează într-un plan financiar gândit cu și pentru tine, împreună cu un expert și inovația digitală pentru planificare financiară personalizată Smart Finance. ​

Ultimele noutăți