Skip to main content

Sorin Suciu numit Director Executiv pentru Corporatii Regionale si Sector Public

Sorin Suciu, numit Director Executiv pentru Corporațiile Regionale și Sectorul Public în Raiffeisen Bank România


  • Comunicate de presă

București, 4 septembrie 2023 | Sorin Suciu preia conducerea Direcției Corporații Regionale și Sector Public din cadrul Raiffeisen Bank România, cu atribuții în coordonarea unuia dintre cele mai importante segmente de business ale băncii.

În noul rol, va coordona o echipă alcătuită din peste 100 de profesioniști și îi raportează lui Cristian Sporiș, Vice-Președinte & Head of Corporate Banking. Anterior noului rol, Sorin Suciu s-a ocupat de coordonarea întregului segment de corporații și sector public, reprezentat de 8 centre regionale. 
”În cei aproape 18 ani ani în echipa Raiffeisen, Sorin a contribuit cu întreaga sa expertiză și abilități de leadership la dezvoltarea segmentului corporații medii, unul dintre cele mai dinamice și provocatoare sectoare din economie. Îi urez succes în noul rol și sunt convins că, alături de echipa pe care o coordonează, va continua să susțină mediul de business local cu în linie cu nevoile de creștere ale companiilor.” – Cristian Sporiș, Vice-President, Head of Corporate Banking – Raiffeisen Bank România. 

”Am acceptat cu mult entuziasm noul rol, de a conduce o echipă cu rezultate remarcabile, și împreună să oferim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea segmentului corporații medii, care reprezintă coloana vertebrală a antreprenoriatului” – Sorin Suciu, Director Executiv, Direcția Corporații Regionale și Sector Public, Raiffeisen Bank România. 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul bancar, Sorin face parte din echipa Raiffeisen din 2006, cea mai mare parte a timpului în calitate de Regional Corporate Director pentru Constanța. Sub coordonarea sa, regiunea Constanța a atins rezultate remarcabile, cu o echipă solidă de experți motivați să facă performanță.  

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Sorin și-a început cariera în domeniul bancar în 1997. Este căsătorit și are doi copii, în timpul liber este pasionat de sport, îndeosebi de triatlon, competiții la care participă cu multă energie ori de câte ori are ocazia. 

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.919 de angajați în 291 de unități, 1.124 ATM&MFM și 27.760 POS-uri.  www.raiffeisen.ro