Skip to main content

Raiffeisen Bank vine în sprijinul clienților cu soluții de economisire avantajoase

Raiffeisen Bank România vine în sprijinul clienților cu soluții de economisire avantajoase atât în lei, cât și în valută, oferind o dobândă de până la 3% pe an pentru depozitele în euro


  • Comunicate de presă

București, 11 octombrie 2023 – Raiffeisen Bank România și-a actualizat oferta de economisire în lei și valută (EUR, USD) pentru clienții persoane fizice. Oferta băncii include dobânzi de până la 3% la depozitele în EUR, de până la 6,5% la depozitele în Lei, și de până la 3,5% la depozitele în USD. Totodată, pentru a da tuturor clienților posibilitatea de a-și crea un fond de urgență și de a-și diversifica portofoliul de economisire, sunt disponibile multiple variante de maturități. De asemenea, sumele minime pentru deschiderea unui depozit la termen sunt de 500 lei, respectiv 200 EUR/USD. 
 
“În centrul acțiunilor noastre este sprijinul oferit clienților noștri în a-și planifica finanțele personale. Credem că fiecare dintre noi își poate gestiona banii mai eficient în viitor, dacă beneficiază de un plan financiar adaptat nevoilor lor personale. Am actualizat oferta de economisire deoarece ne dorim, în egală măsură, să protejăm economiile clienților noștri în fața inflației încă ridicate. Oferim clienților dobânzi atractive de până la 6,5% pe an pentru depozitele la termen în Lei; de până la 3% pe an la depozitele la termen în EUR și de 3,5% pe an la depozitele la termen în USD. Ne încurajăm clienții să facă primii pași spre economisire si planificare financiara și să-și creeze un fond de urgență, reprezentând între 3 și 6 venituri lunare, sumă ce poate acoperi cheltuieli neprevăzute. Susținem aplicarea principiului ‘plătește-te pe tine mai întâi!’, concept simplu și ușor de urmat de oricine: înainte de orice cheltuială, între 15% și 25% din venitul lunar e bine să meargă către economisire.” - Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România. 

Oferta de economisire pentru persoane fizice este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Despre Raiffeisen Bank România
Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.919 de angajați în 291 de unități, 1.124 ATM&MFM și 27.760 POS-uri.  www.raiffeisen.ro