Skip to main content

Raiffeisen Bank si Raiffeisen Asset Management lanseaza trei noi solutii de investitii SmartInvest

Raiffeisen Bank și Raiffeisen Asset Management lansează trei noi soluții de investiții SmartInvest, inclusiv una dedicată pieței locale de acțiuni


  • Comunicate de presă

 București, 13 iulie 2023 | Raiffeisen Bank și Raiffeisen Asset Management lansează trei noi soluții de investiții recurente din seria SmartInvest, având ca țintă fondurile de investiții Raiffeisen Euro Flexi, Raiffeisen Ron Flexi și Raiffeisen România Dividend. 

Raiffeisen Bank continuă, astfel, strategia de promovare a unui mod de a face banking, bazat pe democratizarea accesului la planificare financiară și discuții 1:1 cu experții financiari care ghidează clienții băncii în realizarea unor planuri financiare personalizate, potrivite nevoilor și veniturilor lor, cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles. 

Cele trei noi soluții de investiții sunt SmartInvest Flexi (investește în Raiffeisen Ron Flexi), SmartInvest Euro Flexi (investește în Raiffeisen Euro Flexi) și SmartInvest Growth (investește în Raiffeisen România Dividend).

Soluțiile SmartInvest Flexi și SmartInvest Euro Flexi vin în sprijinul celor interesați să-și construiască o primă rezervă de capital atunci când fac primii pași către lumea investițiilor. Prin intermediul SmartInvest Growth, cei care își doresc randamente mai ridicate de la banii lor și au orizontul de timp potrivit, primesc acces facil către Bursa de Valori București, intrată probabil în cea mai dinamică perioadă din istoria sa de până acum. 

"Mă bucur că, împreună cu Raiffeisen Bank, continuăm să dezvoltăm oferta noastră de produse menite să contribuie la bunăstarea financiară a clienților noștri. Prin lansarea celor trei noi soluții de economisire SmartInvest completăm spectrul de risc disponibil pentru investitorii care doresc să-și construiască un portofoliu prin intermediul investițiilor recurente. Acum avem soluții de investiții dedicate atât investitorilor aflați la început de drum, care vor să-și construiască prima rezervă de lichiditate, cât si celor care vor să-și îndrepte atenția către Bursa de Valori București, căreia, odată cu listarea de succes a Hidroelectrica, i se deschid noi oportunități de dezvoltare de care sperăm să beneficieze toți investitorii." – Adrian Negru, Președinte CA și Director General, Raiffeisen Asset Management. 

Cele trei noi soluții de investiții, asemenea primelor patru deja existente, nu presupun comisioane la subscrierea/răscumpărarea sumelor și au stabilite sumele minime pentru economisirea lunară la nivelul de 200 RON, respectiv 50 EUR. În plus, au cote reduse de impozitare pentru câștigurile din fondurile de investiții, 1% la dețineri mai lungi de 365 de zile, 3% pentru dețineri mai scurte de 365 de zile. 
 
”Misiunea noastră este să ne asistăm clienții să dobândească planuri financiare cât mai bine administrate. În acest sens, ne îmbunătățim constant portofoliul de produse de investiții și continuăm să ne dezvoltăm oferta pentru clienții care doresc să stabilească și atingă obiective financiare de termen scurt, mediu sau lung” - Mihail Ion, Vice Președinte Piețe de Capital Servicii Bancare de Investiții și Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România. De la lansarea planurilor SmartInvest, peste 35.000 de persoane au ales să înceapă să-și construiască un portofoliu cu ajutorul produselor de investiții oferite de Raiffeisen Bank și Raiffeisen Asset Management.  Pentru mai multe detalii despre noile soluții de investiții oferite de Raiffeisen Asset Management, puteți accesa pagina special dedicată acestor produse:

https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/investitii/smartinvest-solutii-de-investitii-inteligente/

***
Despre Raiffeisen Asset Management  S.A.I.

Raiffeisen Asset Management S.A. (RAM) este compania specializată în administrarea fondurilor de investiții a grupului Raiffeisen în România și are Raiffeisen Bank drept acționar majoritar cu 99,99% din acțiuni. 

***
Despre Raiffeisen Bank România 
Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.908 de angajați în 291 de unități, 1123 ATM&MFM și 28.100 POS-uri.