Skip to main content

Raiffeisen Bank Romania si Federatia Romana de Tenis semneaza un parteneriat pentru urmatorii ani

Raiffeisen Bank România anunță semnarea unui parteneriat cu Federația Română de Tenis pentru următorii ani. 


  • Comunicate de presă

La semnarea acordului au participat Cristian Sporiș, Vicepreședinte, Divizia Corporate Banking și membru în Consiliul Director; Laura Mihăilă, Director Marketing, Comunicare & CX din partea Raiffeisen Bank România, iar Federația  Română de Tenis a fost reprezentată de George Cosac, președinte FRT, Gabriel Moraru, Director General, FRT, și Horia Tecău, căpitan-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României.

“Avem o tradiție în promovarea stilului de viață sănătos atât prin încurajarea sportului de masă în competiții precum Maratonul București, alături de care suntem un partener de încredere încă din 2008, cât și în susținerea sportului românesc de performanță, prin parteneriatul cu David Popovici. Suntem onorați să deschidem acum un nou capitol alături de Federația Română de Tenis pentru susținerea performanței și valorilor într-un sport care ne oferă atât de multe momente de bucurie”, a declarat Cristian Sporiș, Vice-Președinte, Corporate Banking Division și Membru în Consiliul Director al Raiffeisen Bank România. 

“Alături de Raiffeisen Bank, ne-am propus să contribuim împreună la promovarea acestui sport astfel încât să generăm valoare prin tenis. Este nevoie de sprijin pentru a aduce alături de noi cât mai mulți sportivi dornici de performanță. Avem în față un an interesant, cu participare la competiții de top, de nivelul ATP, WTA inclusiv o Olimpiadă. Cu atât mai mult ne bucurăm să avem un parteneriat solid alături de Raiffeisen Bank România”, a menționat George Cosac, Președinte, Federația Română de Tenis.

Raiffeisen Bank România a susținut în 2023 și va continua să susțină echipa României în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup, ce vor avea loc în toamna lui 2024. 

Despre Raiffeisen Bank România 

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide, activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.900 de angajați în 285 de unități, 1.126 ATM&MFM și peste 28.900 POS-uri.  De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație, și, nu în ultimul rând, artă și cultură.Din 2023, Raiffeisen Bank propune o nouă abordare și perspectivă asupra serviciilor bancare, prin lansarea Banking 1:1", o modalitate interactivă de a crea un plan financiar personalizat pentru clienții noștri, folosind aplicația Smart Finance, dezvoltată local, de echipa din România. www.raiffeisen.ro