Skip to main content

factory by Raiffeisen Bank pune la dispozitia antreprenorilor romani spatii de lucru in 5 orase din tara

În baza unei programări, spațiile vor putea fi accesate gratuit, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie de către antreprenorii din comunitatea factory by Raiffeisen Bank sau de către cei care își doresc să devină membrii acesteia.


  • Comunicate de presă

București, 5 Septembrie 2023 | Raiffeisen Bank, prin intermediul factory, program emblemă pentru sectorul IMM din România, face încă un pas pentru susținerea antreprenorilor români și pune la dispoziția acestora 14 posturi de lucru în cele mai atractive spații de co-working din București, Brașov, Cluj, Iași și Oradea.  

În baza unei programări, spațiile vor putea fi accesate gratuit, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie de către antreprenorii din comunitatea factory by Raiffeisen Bank sau de către cei care își doresc să devină membrii acesteia.  „Fiecare acțiune pe care o gândim în programul factory by Raiffeisen Bank îl are pe antreprenor în prim plan.

Prin intermediul acestei inițiative ne dorim să conectăm comunitatea #madeinfactory cu alți antreprenori, freelanceri și decision makers, astfel încât aceștia să lucreze eficient într-un mediu relaxant, care să stimuleze creativitatea”, a declarat Bianca Chișulescu, Program Manager, factory by Raiffeisen Bank. 

Spațiile factory by Raiffeisen Bank disponibile în:

  • București - 4 posturi de lucru la V7 Startup Studio – spațiul din inima Capitalei, în apropierea Ateneului Român, într-o clădire premium cu acces 24/7, reunește o comunitate formată din cei mai buni profesioniști în domeniile lor (de la importante proiecte non-profit, până la afaceri din zona noilor tehnologii). 
  • Brașov – 2 posturi de lucru - Hub 1317 -primul spațiu de coworking din Brașov unde vibe-ul excelent este dat de o comunitate de antreprenori și frelanceri care par a fi parteneri în promovarea unui nou stil de lucru. 
  • Cluj – 2 posturi de lucru- Cluj Hub – o locație ultra-centrală cu o comunitate de peste 1000 de membri: antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse și  freelanceri din zona digitală și creativă. 
  • Iași – 4 posturi de lucru- Hub 932 – spațiul unei echipe de profesioniști pasionați, cu expertiză de top - de la analiza inițială de afaceri (BA), pan la partea de dezvoltare a oricărei tehnologii sau limbaj cu lansare live, întreținere și suport. 
  • Oradea – 2 posturi de lucru -  FIxMAKERS – o suprafață de 700 m2 localizată la demisolul unuia dintre cele mai valoroase edificii în stil baroc din România: Palatul Episcopiei Romano-Catolice,  amenajată special pentru a facilita activitatea comunității creative a orașului. 

 
Despre factory by Raiffeisen Bank 
Programul de finanțare factory by Raiffeisen Bank a pornit în urmă cu șase ani, cu misiunea de a deservi o piață neacoperită, aceea a antreprenorilor aflați la început de drum care găsesc cu greu o sursă de finanțare viabilă pentru compania lor. Programul facilitează accesul antreprenorilor la un credit bancar acordat în condiții preferențiale, fără să condiționeze finanțarea de existența unui istoric de activitate, fiind unic în piața bancară locală. În plus, poate fi accesat pe tot parcursul anului, fără să existe o perioadă limită de înscriere. 
 
Din 2018 și până în prezent, prin intermediul programului factory by Raiffeisen Bank au fost finanțate peste 380 de afaceri, cu sume în valoare totală de 15 milioane de euro. 
 
Despre Raiffeisen Bank România
Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.919 de angajați în 291 de unități, 1.124 ATM&MFM și 27.760 POS-uri.  www.raiffeisen.ro