Skip to main content

Raiffeisen Bank majoreaza din nou dobanzile la depozitele in lei

Majorarea se aplica la toate depozitele la termen, in lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank.


  • Comunicate de presă

 Bucuresti, 6 iunie 2022 

Raiffeisen Bank majoreaza, din nou, dobanzile la produsele de economisire in lei 
Continuam consilierea si incurajarea clientilor sa-si creeze o rezerva financiara sanatoasa si sa economiseasca pentru planurile pe termen scurt si mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanti pentru clientii nostri si pentru nevoile lor financiare. Totodata, prin aceasta crestere ne dorim si reducerea impactului negativ, indus de inflatia in crestere, asupra disponibilitatilor clientilor nostri.” a declarat Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.  

Majorarea se aplica la toate depozitele la termen, in lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank. 
Cea mai inalta dobanda, in lei, platita de Raiffeisen Bank este de 6.00% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 2 ani.  

Raiffeisen Bank sustine clientii cu o oferta diversificata, cu solutii si produse de economisire sau investitii potrivite, in functie de nevoi, obiective financiare si stilul de viata al fiecaruia. 
Pe langa depozitele standard, pe termen de 12 si 24 luni, produse ce bonifica dobanzi atractive, clientii pot opta si pentru Flexidepozit - depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie. 
Oferta de produse economisire e completata de contul de economii Super Acces Plus in lei, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere. 

Tabel cu dobanzi produse de economisire:

Produs de economisire in leiDobanda bonificata (% pe an)
Depozit pe termen de 24 luni6.00%
Depozit pe termen de 12 luni4.75%
Flexidepozit - pe termen de 6 luni4.25%
Cont de economii Super Access Plus1.00%

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. 

Detalii suplimentare in legatura cu oferta de economisire a bancii poate fi vizualizata pe website-ul bancii www.raiffeisen.ro, in sectiunea Persone Fizice / Produsele noastre / Economii.