Skip to main content

Raiffeisen Bank a majorat dobanzile la conturile de economii

Raiffeisen Bank a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei si plateste 3% pe an la contul de economii Super Acces Plus


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 21 Septembrie 2022 - Contul de economii Super Acces Plus in lei este oferit de banca cu o dobanda semnificativ mai avantajoasa de 3% pe an, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere. Super Access Plus nu are limita de suma la alimentari sau transferuri, detinatorul avand acces oricand la banii sai.

Pentru un castig suplimentar clientii pot alege depozitele la termen de 3, 6, 12 si 24 luni. Depozitul la termen de 3 luni vine cu dobanda atractiva de 6% pe an, iar depozitul pe termen de 6 luni – Flexidepozit, produs care permite alimentari ulterioare multiple, dar si o retragere partiala, in caz de nevoie, vine cu o dobanda de 6,25% pe an.  

Cand oamenii fac un pas si economisesc au un sentiment de siguranta, liniste si incredere, iar pe masura ce incep sa acumuleze sumele economiste, simt ca au si un control mai bun asupra viitorului lor. Raiffeisen Bank continua actiunile de consiliere si incurajare a clientilor in a-si crea un fond de urgenta*, de a economisi constant pentru planurile lor pe termen mediu sau lung, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanti pentru  nevoile lor financiare. Prin aceste masuri succesive de crestere a dobanzilor la depozite reducem impactul negativ, indus de inflatie si de cresterea preturilor” a spus Andra Ion, director Planificare Financiara Personala la Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank isi sustine clientii cu o oferta diversificata, cu solutii si produse de economisire sau investitii potrivite, in functie de nevoile, obiectivele financiare si stilul de viata al fiecaruia. Cea mai mare dobanda in lei, platita de Raiffeisen Bank este de 7% pe an, pentru depozitele cu scadenta la 2 ani.   

Tabel dobanzi produse de economisire: 

Produs de economisire în leiDobânda bonificată (% pe an)
Depozit pe termen de 24 luni7.00%
Depozit pe termen de 12 luni6.75%
Flexidepozit - pe termen de 6 luni6.25%
Depozit pe termen de 3 luni6.00%
Cont de economii Super Access Plus3.00%

 

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. 

Clientii au posibilitatea de a-si diversifica portofoliul prin adaugarea unei componente investitionale (SmartInvest sau plati recurente in fondul Ron Flexi) ce poate aduce un plus de randament, pe termen mediu si lung, in conditiile mentinerii unui nivel de risc scazut al investitiei, datorita subscrierilor recurente.  

Mai multe detalii despre solutiile si produsele de economisire sau de investitii potrivite poti afla accesand website-ul bancii www.raiffeisen.ro, in sectiunea Persoane Fizice / Produsele noastre / Economii si cele doua link-uri:

https://bank.raiffeisen.ro/ro/acumulare-capital/home.html https://bank.raiffeisen.ro/ro/crestere-capital/home.html  

Raiffeisen Bank este o banca universala aflata in top 5 in Romania, care deserveste 2,28 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.700 de angajati, circa 300 de agentii in toata tara, 1.131 de ATM-uri si MFM-uri, o retea de aproape 28.000 de POS-uri.  

*Fondul de urgenta este o suma de bani reprezentand intre 3 si 6 salarii/venituri lunare, economisita pentru a acoperi cheltuieli neprevazute (o problema de sanatate care necesita investigatii costisitoare, o reparatie majora a locuintei sau a autoturismului, pierderea locului de munca etc);