Skip to main content

Raiffeisen Bank ofera creditul pentru locuinte cu dobanda fixa

Raiffeisen Bank ofera creditul pentru locuinte cu dobanda fixa de 4,5% pe an


  • Comunicate de presă

Raiffeisen Bank - credite ipotecare Casa Ta cu dobanda de 4,5% pe an  

Raiffeisen Bank anunta ca dobanda practicata la creditele ipotecare Casa Ta este de 4,5% pe an, pentru clientii care isi incaseaza veniturile la banca si va fi in vigoare pana in 5 septembrie 2021. Dobanda ramane fixa 7 ani, apoi devine variabila. Valoarea creditului poate fi intre 5000 si 300.000 euro (echivalent in lei), pe o perioada de la 3 la 30 de ani.   

Preaprobarea financiara a acestui tip de credit are loc in maximum 24 ore si este valabila 90 de zile, timp in care clientul poate sa-si caute locuinta/terenul potrivit. Creditul poate fi obtinut in orice unitate Raiffeisen Bank, iar mai multe informatii gasit pe https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-imobiliare/

Raiffeisen Bank a terminat plafonul la Noua Casa si de aceea venim cu o oferta foarte avantajoasa pentru clienti. Creditul ipotecar Casa Ta este un produs care acopera mai multe destinatii - achizitie locuinta, teren sau casa de vacanta  si se acorda in baza acceptarii unei game largi de venituri. Mai mult, in cazul achizitionarii unui imobil din categoria “verde” (cu certificare RoGBC)  exista o diminuare a doabzii de 4,5% pe an, cu 0,25%” a spus Catalin Munteanu, director executiv persoane fizice la Raiffeisen Bank.  

Raiffeisen Bank a inregistrat pentru creditul Casa Ta o crestere de aproximativ 40% pe volume noi, an la an (iunie 2021 fata de iunie 2020).