Skip to main content

Raiffeisen Bank are un sef nou la departamentul de Investment Banking

Raiffeisen Bank il numeste pe George Mucibabici Jr. la conducerea departamentului de Investment Banking.


  • Comunicate de presă

George se alatura echipei Raiffeisen Bank de la Banca Nationala a Romaniei, unde a activat ca expert in cadrul Directiei Relatii Internationale, iar inainte de aceasta pozitie, a fost angajat sase ani la Seale& Associates, o firma de investment banking si consultanta strategica in Washington, D.C., Statele Unite.

“Consideram ca experienta internationala pe care o are George in proiecte de fuziuni si achiztii (M&A) este un plus pentru piata romaneasca, unde estimam ca exista oportunitati de circa 100 de tranzactii de M&A anul acesta. Dat fiind stadiul de dezvoltare al economiei romanesti, multi antreprenori locali care si-au crescut afacerea de-a lungul timpului sunt acum preocupati sa treaca la o noua etapa de dezvoltare, acest lucru fiind realizabil fie prin achizitia unei companii locale, fie prin fuziunea cu alte companii din regiune sau prin listarea la Bursa de Valori Bucuresti sau pe alte burse. Noi ii putem ajuta pe acesti antreprenori in toate aceste demersuri.” a spus James Stewart, vicepresedinte Raiffeisen Bank.
George Mucibabici Jr isi va prelua functia de sef al Departamentului de Inevstment Banking de indata ce va obtine autorizarea din partea BNR si va fi notificata schimbarea la Autoritatea de Supraveghere Financiara.

In ultimii 15 ani, Raiffeisen Bank a ocupat constant o pozitie de top in randul bancilor de investitii din Romania, incheind cu succes majoritatea tranzactiilor importante de pe piata de capital: IPO/SPO (Purcari, Sphera, Digi, MedLife, Electrica, Romgaz, Fondul Proprietatea, TeraPlast, Transgaz, Transelectrica), diverse plasamente private, emisiuni de obligatiuni municipale si corporative (Municipiul Bucuresti, Raiffeisen Bank, NEPI, RCS-RDS), precum si multiple mandate de M&A (Brikston, Star Storage, Alisa Farming, Delaco, Continental Hotels). 

De peste 20 de ani, Raiffeisen Bank Romania ofera o gama completa de produse si servicii bancare pentru 2 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Banca are aproape 5000 de angajati, peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 20.000 de POS-uri.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro