Skip to main content

Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari la depozitele in lei

Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari clientilor, dar si celor care utilizeaza canalele digitale, Raiffeisen Online si Smart Mobile.


  • Comunicate de presă

 Raiffeisen Bank ofera dobanzi preferentiale clientilor care isi incaseaza venitul in conturile deschise la banca si celor care isi constituie depozitele prin canale digitale;

Bucuresti, 13 noiembrie 2018 - Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari clientilor de casa (care isi incaseaza lunar salariul sau pensia intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank), dar si celor care utilizeaza canalele digitale, Raiffeisen Online si Smart Mobile.

Depozitele la termen in lei pentru clientii de casa beneficiaza de un bonus de 0,25%, peste rata de dobanda standard. In plus, daca un client de casa deschide depozitul printr-un canal digital, bonusul se majoreaza la 0,50%, pe an. 

Depozitele pe termen lung de 24 si 36 de luni au, de asemenea, bonusuri la dobanda standard. Astfel, cea mai avantajoasa dobanda in lei platita de Raiffeisen Bank este de 2,25% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 3 ani.

Clientii care doresc mai multa flexibilitate pot opta pentru depozitul la termen de 4 luni „Flexidepozit” - permite alimentari ulterioare, ofera bonus pentru sumele nou depuse si permite o retragere partiala, in caz de nevoie.
La fel, contul de economii “Super Acces Plus” beneficiaza de o dobanda mai mare si un bonus de dobanda pentru clientii de casa sau pentru cei care isi deschid contul de economii prin canalele digitale. 
Oferta de economisire a bancii poate fi vizualizata pe www.raiffeisen.ro, in sectiunea Persoane Fizice/ Produsele noastre/ Economii;

Raiffeisen Bank este o banca universala de top in Romania, care deserveste 2 milioane de clienti persoane fizice, aproximativ 100.000 de IMM-uri si 5.600 de corporatii. La mijlocul acestui an, banca avea peste 5.000 de angajati, peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 900 de ATM-uri, 19.300 de EPOS-uri si 210 de masini multifunctionale (MFM-uri).

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;