Skip to main content

In atentia actionarilor simbol RBRO19 raport semestrial 2018

Raportul aferent primului semestru al anului 2018 a fost publicat.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 28 septembrie 2018 – Raiffeisen Bank SA isi informeaza actionarii si detinatorii de obligatiuni, cu simbol RBRO19, ca Raportul aferent primului semestru al anului 2018 intocmit in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 5/2018 privind emitentii si emisiunile de valori mobiliare, raport care cuprinde situatiile financiare consolidate si separate, neauditate este disponibil pe site-ul www.raiffeisen.ro, sectiunea "Despre Raiffeisen Bank/Guvernanta Corporativa/Detinatori de obligatiuni" si la Bursa de Valori Bucuresti, www.bvb.ro incepand cu data de 28 septembrie 2018.

Raportul in format letric poate fi obtinut de la sediul nostru din Sky Tower, Calea Floreasca nr. 246 C, etajul 5, Secretariatul General.

Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 5.600 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara peste 400 de unitati, peste 1.000 de ATM-uri, peste19.000 de EPOS-uri si peste 200 de MFM (masini multifuctionale -selfbanking).

* * * *

Raiffeisen Bank S.A. este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari. Grupul austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) detine 99,93% din actiunile Raiffeisen Bank S.A., detine una dintre cele mai importante retele bancare din ECE, fiind prezenta in 14 piete din regiune prin intermediul unor banci subsidiare, companii de leasing si alti furnizori de servicii financiare.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro