Skip to main content

Raiffeisen Bank isi extinde reteaua de distributie a fondului de pensii facultative Raiffeisen Acumulare

Peste 300 de agenti de marketing din 70 de agentii ale bancii au fost autorizati de catre ASF sa distribuie fondul de pensii facultative Raiffeisen Acumulare.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 28 iunie 2018 - Peste 300 de agenti de marketing - angajati ai Raiffeisen Bank, din 70 de agentii mari ale bancii - au fost autorizati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara sa distribuie fondul de pensii facultative "Raiffeisen Acumulare", administrat de Raiffeisen Asset Management.

Raiffeisen Acumulare este fondul de pensii facultative al grupului Raiffeisen in Romania si a fost lansat in iulie 2008. Fondul a inregistrat un randament de la lansare de 115%.*

De asemenea, incepand cu 1 octombrie 2018, comisioanele de administrare ale fondului vor fi scazute de la 4% la 1,5% din sumele virate si 0,15%/luna din valoarea activului net.

„In cei 10 ani de la lansare, fondul de pensii facultative „Raiffeisen Acumulare” este un etalon de performanta si stabilitate, intre produsele din portofoliul nostru. Credem ca a venit momentul sa-l facem mult mai accesibil prin extinderea retelei de distributie, dar si prin reducerea semnificativa a comisioanelor. Cu totii dorim sa ne bucuram de viata si la pensie, iar Raiffeisen Acumulare poate fi fondul din oferta noastra cu cel mai mare impact social pentru investitorii nostri. Constientizarea acestui impact inseamna pentru noi, membrii echipei care ne ocupam de acest fond, responsabilitatea de a genera un nivel de performanta peste medie, ceea ce am si dovedit in cei 10 ani” a spus Razvan Szilagyi CEO Raiffeisen Asset Management. 


Informatii despre distributia FPF Raiffeisen Acumulare administrat de Raiffeisen Asset Management se pot obtine pe site-ul:
https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/investitii/fonduri-de-pensii-facultative/  sau in agentiile distribuitoare.

Pentru informatii suplimentare contactati: comunicare.externa@raiffeisen.ro;

*Performanta anterioara nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.