Skip to main content

Elevator Lab Challenge Demo Night

8 startup-uri fintech concureaza pentru premiile in valoare de 7000 EUR  si un loc in competitia globala


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 25 mai 2018 - Raiffeisen Bank Romania anunta finalistii Elevator Lab Challenge, programul local de selectie pentru acceleratorul Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrala si de Est organizat de Raiffeisen Bank International. Opt startup-uri fintech isi vor prezenta produsele la Demo Night joi, 28 iunie, pe scena TechHub Bucharest, si vor concura pentru premiile in valoare totala de 7,000 EUR si accesul direct in runda finala de selectia a programului global Elevator Lab. 

Organizat de Raiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge a adus impreuna startup-uri fintech care dezvolta produse si tehnologii inovatoare in domenii precum regtech, corporate banking, analiza avansata de date, investitii, trading, experienta in agentiile bancare ale viitorului sau open banking. In perioada 7 mai - 20 iunie, acestea au participat la evenimente de tip meetup si sesiuni de mentorat unu la unu si au fost invitate la un workshop in care au invatat cum sa isi prezinte afacerea in fata investitorilor, clientilor si potentialilor parteneri de afaceri.

Cele mai promitatoare 8 echipe au fost invitate sa isi prezinte solutiile la care lucreaza in cadrul Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment care va avea loc joi, 28 iunie, incepand cu ora 18:30 la TechHub Bucharest. 

Finalistii Elevator Lab Challenge, in ordine alfabetica, sunt:
1. Argentum 
2. Confidas
3. FINQware
4. GrowU
5. Instant Factoring
6. SleekBill
7. Stockberry
8. ThinkOUT
Juriul format din Cristian Sporis (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Catalin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer si Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial si investitor de tip angel) si Daniel Dragomir (Co-Fondator si CEO, TechHub Bucharest) va desemna castigatorii Elevator Lab Challenge.

Startup-ul cu cel mai convingator model de business se va califica direct in etapa finala de selectie a acceleratorului Elevator Lab, va castiga un premiu de 5.000 EUR, precum si o calatorie la Viena pentru a participa la un training de pitching, si va putea folosi gratuit spatiul de co-working al TechHub Bucharest pentru o perioada de 3 luni. Startup-ul care se va clasa pe al doilea loc va primi un premiu de 2.000 EUR si un abonament de 3 luni la spatiul de co-working al TechHub Bucharest.
Participarea la Elevator Lab Demo Night este deschisa membrilor comunitatii.

Despre Elevator Lab
Lansat in iunie 2017, Elevator Lab este un program de accelerare organizat de grupul Raiffeisen Bank International (RBI). Elevator Lab a devenit cel mai mare accelerator corporate in domeniul fintech din Europa Centrala si de Est, oferind participantilor acces potential la 14 piete diferite. Anul acesta grupul RBI pune accent pe ecosistemul fintech din CEE.

Despre Raiffeisen Bank Romania
Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate in piata bancara din Romania, sustine peste 100.000 de companii sa-si dezvolte afacerile si este banca pe care au ales-o 2 milioane de clienti persoane fizice. Raiffeisen Bank Romania contribuie la dezvoltarea comunitatii startup-urilor locale si, anul acesta, a lansat doua noi programe dedicate: Elevator Lab Challenge si Factory by Raiffeisen Bank.

Despre TechHub Bucharest
TechHub Bucharest este o comunitate dedicata exclusiv startup-urilor si antreprenorilor in tehnologie. Cu un spatiu de co-working situat in centrul Capitalei, la kilometrul zero, comunitatea reuneste peste 150 de membri activi si mii de profesionisti si antreprenori in tech. Profesionistii din reteaua TechHub Bucharest organizeaza si gazduiesc anual peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor.